Ana Sayfa / İlginç / E 3 Battlefield 5 (2018 etkinlik)

E 3 Battlefield 5 (2018 etkinlik)

E3 etkinlikleri 2018 ve Battlefield 5 özellikleri. Battlefield 5  oyunu yeni özellikler ve 2018 E 3 etkinlikleri ve tüm oyunların ayrıntıları ve yeni oyunların tanıtımı. dijital ve on line oyunlar, bilgisayar son oyunları ve yeni oyun güncelleştirmeleri. 

Battlefield 5 oyun özellikleri, yeni versiyonları. Oyun dünyası ve Youtube canlı oyunlar. E 3 2018 etkinlikleri ve yeni oyunların tanıtımı. Her yıl yenisi gerçekleşen E3 2018 etkinlikleri, bu sefer de yeni yapımlarla doldu taştı. 9 Haziran 2018 tarihinde, YouTube üzerinden gerçekleştirilen EA Play konferansının canlı yayınında yepyeni duyurularla müjdelendik. Sunuma Battlefield 5 ile giriş yapıldı. Böylesi bir duyuru şaşırttı mı, şaşırtmadı mı bu yorum tamamen size kalmış ama haberimize konuk olan duyurudaki fragmanı haberimizin en sonundan bir an önce izleyebilirsiniz.
Battlefield 5 gümbür gümbür geliyor

BATTLEFİELD 5 TÜM ÖZELLİKLERİ VE YENİ OYUN
Oyun içerisine eklenen yeni mekaniklerin tanıtımının yapıldığı bu fragman, bizleri anında heyecanlandırmayı başardı bile. Battlefield 5 içerisindeki oyun mekanikleri, şu ana kadar karşılaştıklarımızdan daha derin olacak gibi görünüyor. En azından, sunum esnasında iddia edilen şey bu oldu. Ayrıca, oyun içerisindeki Battle Royale modundan da bahsedildi ama çok derine inilmedi. Gelecekte daha fazla haber alacağız Battlefield 5’ın kendisinden ama şimdilik bu kadarla idare edeceğiz.

Hemen aşağıdan, sizlerle paylaşmış olduğumuz yeni fragmanı izleyebilirsiniz. Oyunun ne denli önemli yeni detaylara sahip olduğunu yayımlanan fragmanda görmek mümkün. Açıkçası, serinin her yeni oyunla çok önemli yeni özelliklere sahip olması bizleri fazlasıyla sevindiren bir durum. Umarız ki, geliştirici ekip bu başarısına serinin gelecek oyunlarında da devam eder ve bizleri hep böyle mutlu etmeyi başarır. Ayrıca, etkinlik esnasında duyurusu yapılan tek oyun da Battlefield 5 olmadı.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting