Ana Sayfa / Sağlık / Şahsiyet final bölümü (Puhu TV)

Şahsiyet final bölümü (Puhu TV)

Puhu TV şahsiyet son bölüm ve şahsiyet final bölümü olayları. Puhu TV internet izleme ve Şahsiyet dizisi tüm bölümleri ile şahsiyet 12 bölüm ve final bölümü Şahsiyet. Şahsiyet dizisi finali 10. 11. 12. bölüm dün akşam Puhu Tv’de dizi izleyicisiyle buluştu. Yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, Ay Yapım imzalı, Şahsiyet dizinin yeni bölümleri yayında. Güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesi ile büyük beğeni toplayan “Şahsiyet” dizisinin heyecanla beklenen son üç 10, 11 ve 12. bölümleri 8 Haziran Cuma akşamı ekrana geldi. Kariyeri ve mesleği tehlikede olan başkomiser Tolga, Köpeköldüren’i yakalamak için nasıl bir hamle yapıyor? Kendisini tanıyan cinayet tanığı Feza Hanım için Agah’ın planı ne? Olayları aydınlatmaya kararlı Polis Nevra’yı bekleyen büyük sır ne? Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Şahsiyet dizisi finali 10. 11. 12. bölümünde bulabilirsiniz. Şahsiyet 10. 11. 12. final bölümünü izlemek isteyenler haberimizde yer alan linke tıklamaları yeterli olacaktır...

Puhu TV son bölüm Şahsiyet dizisi ve olayları. İnternet Puhu TV izleme linki ve Şahsiyet dizisi 12 bölüm. Şahsiyet dizisi son bölüm. Şahsiyet dizisi final bölümü olayları. Şahsiyet dizisi finali 10. 11. 12. bölüm dün akşam Puhu Tv’de dizi izleyicisiyle buluştu. Yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, Ay Yapım imzalı, Şahsiyet dizinin yeni bölümleri yayında. Güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesi ile büyük beğeni toplayan “Şahsiyet” dizisinin heyecanla beklenen son üç 10, 11 ve 12. bölümleri 8 Haziran Cuma akşamı ekrana geldi. Kariyeri ve mesleği tehlikede olan başkomiser Tolga, Köpeköldüren’i yakalamak için nasıl bir hamle yapıyor? Kendisini tanıyan cinayet tanığı Feza Hanım için Agah’ın planı ne? Olayları aydınlatmaya kararlı Polis Nevra’yı bekleyen büyük sır ne? Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Şahsiyet dizisi finali 10. 11. 12. bölümünde bulabilirsiniz. Şahsiyet 10. 11. 12. final bölümünü izlemek isteyenler haberimizde yer alan linke taklamaları yeterli olacaktır…

Başrollerini Haluk Bilginer, Cansu Dere, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Necip Memili’nin paylaştığı kadrosunda Şenay Gürler, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas, Müjde Ar ve Hümeyra’nın yeraldığı 12 bölüm olarak tasarlanan Şahsiyet , yayınlanan yeni bölümleriyle “ final yaptı. Şahsiyet’ dizisinde sona gelindi. PuhuTV’de yayınlanan dizi final yaptı. İzleyiciler dizinin yeni bölümünü beklerken final haberi günler öncesinde gelmişti.

Şahsiyet’in son üç bölümü olan 10-11 ve 12. bölümleri 8 Haziran Cuma akşamı ekran ageldi. .Hikayesi ve oyunculuklarıyla ilgi çeken dizinin yönetmenliğini de aynı zamanda oyuncu olan Onur Saylak yaptı.

Finalde Nevra’nın cinayetlerdeki ipuçlarından Agah’a ulaşıp ulaşmayacağı büyük merak konusu oldu. Dizide ayrıca; Metin Akdülger, Müjde Ar, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Hüseyin Avni Danyal da rol alıyordu.
Şahşiyet dizisinin PUHU TV’de yayınlanıyor. Daha önce Ezel’de birlikte rol alan Haluk Bilginer ve Cansu Dere yıllar sonra yeniden aynı dizide buluşuyor. Geçen sene başrolünü oynadığı Anne dizisi reyting rekoru kıran Cansu Dere, internet projesiyle setlere dönüyor. Senaryosunu Usta kalem Hakan Günday’ın yazdığı dizinin yönetmenliğini, Günday’ın “Orman” ve “Daha” filmlerinde beraber çalıştığı Onur Saylak yapıyor.

İlginizi Çekebilir

Buzdolabında ekmek sağlamak sağlıklı mı?

Ekmeği buzdolabında saklamak sağlıklı mı, buzdolabına ekmek konur mu soruları. Sağlık için ekmek en güzel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting