Ana Sayfa / Kadınca / Eda Erol nereli, neci ve yaşı

Eda Erol nereli, neci ve yaşı

Eda Erol neci, kim ve ne iş yapar soruları. Esra Erol’un kız kardeşi bilgileri. Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Esra Erol aktif kullandığı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar işe dikkat çekti. İnstagram hesabı üzerinden kardeş Eda Erol’u paylaşması sonrasında birçok kişi Eda Erol kim sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Esra Erol’un kardeşi Eda Erol kimdir, kaç yaşında?

Eda Erol nereli, neci ve kim? Gündüz kuşağının sevilen sunucularından olan Esra Erol yeni sezonun başlamasıyla tekrardan ekranlarda yerini aldı. Bunun üzerine Erol, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile beraber dikkatleri kardeşi Eda Erol’un üzerine çekti. Eda Erol kimdir? Esra Erol’un kardeşi kim? İşte detaylar…

ESRA EROL’UN KIZ KARDEŞİ KİMDİR? 

EDDA EROL, ESRA EROL'UN KARDEŞİ

Esra Erol’un kardeşi bir zamanlar şarkıcı Alişan ile nişanlanan Eda Erol’dur. Fakat ilişkileri uzun sürmeyen ikili ayrılma kararı almasından sonra Erol, magazin gündeminde sık yer almadı. 

EDA EROL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1986 yılında dünyaya gelen Erol, eğitim hayatını Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olarak tamamladı. Oyunculuğa küçük yaşlardan beri ilgisi olan Erol çok geçmeden televizyon ekranlarında yerini aldı. Kariyerinin ilk projesi 46 Yok dizisi olurken devamında ise sinemada Mafya isimli filmde rol aldı. Güzelliği ile dikkat çeken Eda Erol sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekmektedir. 

EDA EROL’UN SON HALİ

ESRA EROL'UN KARDEŞİ EDA EROL

İlginizi Çekebilir

Afet İnan neci, yaşı ve nereli?

Afet İnan neci, kaç doğumlu, yaşıyor mu öldü mü ne zaman ve kimdir bilgileri. Ünlü …

Sınırsız Hosting