Ana Sayfa / Kadınca / Erdi mi Fulya mı elenir Survivor 2017
FULYA ŞAHİN 2017 SURVİVOR GÖNÜLLÜ YARIŞMACISI

Erdi mi Fulya mı elenir Survivor 2017

Survivor 2017 Gönüllüler’de erdi mi yoksa Fulya mı elenecek 23 Ocak cuma. Volkan Çetinkaya Fulya şahin’in ismini verdi arkadaşları da gönderilmesi için Erdi’nin adını yazdı. Bakalım Survivor 2017’de ilk elenen isim Fulya mı yoksa Erdi mi olacak. 

Fulya mı yoksa Erdi mi elenecek Survivor 2017’de belli oluyor. Fulya için SMS Numarası 1890, Erdi’nin SMS numarası 1890. TV 8 Survivor 2017 ilk elemesi yapılıyor. Gönüllüler takımında en çok ismi yazılan yarışmacı Erdi oldu. bireysel dokunulmazlık kolyesini kazanan Volkan Çetinkaya da elenmesi için Fulya Şahin’in ismini verdi. Acun da bu duruma çok şaşırdı.

SURVİVOR ERDİ ÜNVER KAÇ DOĞUMLU VE NECİ

Gönüllülerden Erdi Ünver adı en çok yazılan isim oldu elenmesi için Survivor 2017 ada konseyinde. Erdi daha ilk günden Survivor 2017 gönüllüler takımında takım arkadaşlarıyla ayrı düştü. Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor biletini alan Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver,  Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

FULYA ŞAHİN KAÇ YAŞINDA NECİ VE KİM

Fulya 23 Ocak Survivor 2017 elenen ilk yarışmacı mı olacak göreceğiz. ancak adı elenme potasına giren ve elenecek gibi görünen Fulya Şahin aslen nereli ve neci merak ediliyor. Survivor Fulya, yarışmanın 2017 yılı ayağında gönüllüler takımının merak edilen isimler arasında yer aldı. Fulya, Survivor 2017 öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Diğer yarışmacılardan farklı olduğunu ‘Adımı kazımaya geldim’ ifadesiyle belirten Fulya Şahin, 2017 Survivor yarışmasında sporcu kimliğiyle ön plana çıkmaya hazırlanıyor. 30 Ekim 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Fulya Şahin, Trakya Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu’nda (BESYO) eğitimini gerçekleştirdi. Futbol antrenörlüğü, Hentbol kaleciliği ve atletizm gibi alanlarda kendisini yetkin olarka tanımlayan Şahin, Survivor yarışmasına katılan iddialı isimlerden birisi olduğunu ifade ediyor. Gönüllüler takımında yer alan Şahin, diğer yarışmacıların yaptığı gibi iddialı bir demeç verdi. “Ben Fulya, adımı kazımaya geldim” sözleriyle yarışmacılar arasında fark yaratacağını belirtti. Fulya Şahin için, yarışmacıların tanıtıldığı İnternet sayfasında ilginç yorumlar yapıldı.

Şahin hakkında yapılan yorumlar arasında, “Birleşmeyi göremez” ifadesi dikkat çekiyor. Adaya yolculuk yapmadan önce İnstagram hesabı üzerinden paylaşım yapan Fulya Şahin, “Rabbim hepimizi bu yolda muvaffak etsin.Hak, Adalet, Birlik ve Beraberliğin olduğu Güzel bir Gönüllüler Sezonu olsun. Gönüllüler Destekçilerimize Sonsuz Teşekkürler.Sizlerin desteği ile gücümüze güç katacağız İnşallah..”şeklinde düşüncelerini paylaştı.

 

İlginizi Çekebilir

Taylor Swift dinlenme rekoru kırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift yeni albümü ile bir günde en çok dinlenne rekoru kırdı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting