Ana Sayfa / Kadınca / Renkli Sayfalar hangi kanala geçiyor (TV 8 mi?)

Renkli Sayfalar hangi kanala geçiyor (TV 8 mi?)

Kanal D ile yollarını ayıran Renkli Sayfalar programının sunucuları hangi kanala geçecek TV 8 mi yoksa Star TV’mi. Medya kulislerine göre Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı, yeni bir program için birkaç kanal ile görüşüyor.  Kanal D ise Renkli Sayfalar programını iki ünlü sanatçıya sundurmaya hazırlanıyor.  yollarını ayırdı.

Renkle Sayfaların sunucuları Kanal D7den ayrıldı yeni kanalları bakalım neresi olacak.  Gazeteciler Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı’nın sunduğu ‘Renkli Sayfalar’ programı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

TV 8 RENKLİ SAYFALARI ALABİLİR

Acun Ilıcalı’nın Renkli Sayfalar programından ayrılan sunucuları Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı’yı çok istediği biliniyor. Aynı şekilde Star TV’nin de fenomen bir program arayışında olduğu sir geçek. buda piyasıyı hareketlendirecek gibi görünüyor.  ‘Renkli Sayfalar’ programının ünlü ekran yüzleri Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı, Kanal D ile yollarını ayırdı.Yapım şirketinin programın içeriğini magazin dışı konularla genişletmek istemesi ayrılıkla sonuçlandı.

Şubat ayında programdan ayrılacaklar Birlikte 10’ıncı yılını tamamlayan ünlü gazeteciler Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı’nın, şubat ayında programdan ayrılacağı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Bahar Öztan öldü

Bahar Öztan neci, nereli? Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan öldü. Bahar Öztan kaç yaşında öldü. 2024 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting