Ana Sayfa / Gündem / Erzurum’da deprem 4,6

Erzurum’da deprem 4,6

Türkiye son depremler. Son deprem Erzurum üyüklüğü. EArzurum 4.6 ile sallandı.Erzurum’un Aziziye ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Erzurum deprem 11 Haziran 2023. Türkiye son depremler, nerede deprem oldu bugün sorusu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Erzurum’un Aziziye ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı.

7 KİLOMETRE DERİNLİKTE

Saat 10.41’de meydana gelen deprem, çevre illerden de hissedildi. Öte yandan AFAD verilerine göre sarsıntı yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

ADANA VE KUŞADASI SALANDI

AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre deprem Adana’nın Saimbeyli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde meydana geldi. Depremin saati 07.47 olarak kaydedilirken derinliği ise 4.85 kilometre olarak ölçüldü.

KUŞADASI’DA SALLANDI

Ege Denizi’nde Aydın’ın Kuşadası ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.42’de Kuşadası Körfezi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Kuşadası’nın yaklaşık 10 kilometre açığındaki depremin, deniz yüzeyinden 7,52 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

 

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting