Ana Sayfa / Kime Ait / Faizsiz KOSGEB kredisi alma şartları
FAİZSİZ İŞLETME KREDİSİ ALMA ŞARTLARI KOSGEB

Faizsiz KOSGEB kredisi alma şartları

KOSGEB’ten faizsiz 50 bin lira işletme kredisi alma şartları ve başvuru tarihleri. kim KOSGEB’ten faizsiz kredi alabilir ve neler gerekiyor bilgileri. Devletin küçük işletmelere verdiği faizsiz kredi için başvuru tarihleri ve istenen belgeler ve ne kadara kadar faizsiz kredi veriliyor bilgisi. 

Küçük ve ortabüyüklükteki işletmeler için devlet 50 bin liraya kadar faizsiz kredi veriyor. KOSGEB faizsiz kredisi için gereken şartlar ve kaç kişi faizsiz kredi alabilecek bilgileri. KOSGEB internet sitesi ve faizsiz kredi için başvuru şartları ve istenen belgeler. KOSGEB tarafından 50 bin liralık “Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği” programına yönelik başvuru kayıtları, bu sabah 09.00’da başladı.İşte KOSGEB faizsiz 50 Bin TL kredi başvurusu.

KOSGEB FAİZSİZ KREDİSİ ALMA YOLLARI VE ŞARTLARI
Sıfır faizsiz kredi almak için KOSGEB’in açtığı internet sitesi ve kredi alma yolları şartları belirlendi. 50 bin lira faizsiz kredi için gereken başvcuru belgeleri ve başvuru zamanları da açıklandı. KOSGEB 50 bin TL faizsiz kredi başvurusu yapmak isteyen işletme sahipleri için süreç bugün başladı başladı. KOSGEB sistemine işletmeleri kayıtlı olan kişilerin başvurabileceği faizsiz kredi başvuru şartları açıklandı.

FİRMA VE ŞİRKETLERE SIFIR FAİZSİZ 50 BİN LİRA KREDİ
Ekonominin çarklarını çevirmeye çalışan hükümet KOSGEB aracılığıyla küçük firma ve işletmelere sıfır faizsiz kredi dağıtımına başladı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) 50 bin liralık “Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği” programına yönelik başvuru kayıtları, bu sabah 09.00’da başladı.
KOSGEB’den yapılan yazılı açıklamada, 1 Ocak 2016’dan “Sıfır Faizli Kredi Destek” programı açıklandığı güne kadar veritabanına kayıtlı firma sayısı 56 bin 810 ve KOBİ bilgi beyannamesi güncelleyen firma sayısı 147 bin 710 iken, 10 Aralık’tan bugüne kadar veritabanına yeni kaydolan firma sayısı 105 bin 463 ve aynı dönemde KOBİ bilgi beyannamesini güncelleyen firma sayısının ise 178 bin 629’u bulduğu bildirildi.
KOSGEB’in 15 bin KOBİ’ye sunulacak 50 bin liralık “Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği” için bugün saat 09.00 ile 21 Aralık Çarşamba günü saat 23.59 aralığında, “http://sifirfaiz.kosgeb.gov.tr” adresinden başvuru yapılabilecek.
KREDİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN…
KOSGEB’den yapılan açıklamada aynı anda on binlerce kayıt ve güncelleme yapılmasından dolayı sistemde gecikme yaşandığı da kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting