Ana Sayfa / Genel / Galatasaray, El İttifak maçı sonucu 3-1

Galatasaray, El İttifak maçı sonucu 3-1

El İttifak-Galatasaray maçının sonucu ve golleri 3-1. Galatasaray, Suudi Arabistan takımına yenildi. Suudi Arabistan takımı Ettifaq ile hazırlık karşılaşması oynayan Galatasaray sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Galatasaray’ın yenildiği Suudi Arabistan takımı El İttifak. Galatasaray hazırlık maçında El İttifak’a 3-1 yenildi.

STAT: Prince Mohammed Bin Fahd Bin Abdulaziz
ETTIFAQ: Al Kassar, Aminou, Al Dosari, Al Senien, Koffi, Ateen, Kanoo (Al Hazaa 78), Al Habaib (Nasser Al Abdali 63), Al Kuwaykibi, Al Maqadi, Al Jamaan (Al Salem 71)
GALATASARAY: Batuhan Şen, Sabri, Semih, Hakan (Birhan 46), Carole (Linnes 46), de Jong (Volkan Pala 76), Selçuk (Gökay Güney 76), Josue, Sneijder (Berk İsmail), Bruma, Eren Derdiyok (Kerem 41)
GOLLER: Kanoo 20, Al Jamaan 25, Al Kuwaykibi 70 / Bruma 81

İLK 11’LER:

Abdullah, Murtada, Jaber, Nasser, Hazzaa, Yousef, Mari, Ali, Lotfi, Abdulaziz, Osama
Batuhan Şen, Sabri, Semih, Hakan, Carole, de Jong, Selçuk, Josue, Sneijder, Bruma, Derdiyok

NOTLAR:

Galatasaray, Suudi Arabistan’ta sponsorluk için görüşmelerde bulundu

Galatasaray, Suudi Arabistan takımlarından El İttifak ile yapacağı dostluk maçı için gittiği Dammam kentinde birçok büyük Suudi Arabistan şirketi ile sponsorluk için görüşmeler ve temaslarda bulundu. Suudi Arabistan Kraliyet Ailesi’nin üyesi, mevcut kral Salman’ın yeğeni, dünyanın en zengin petrol bölgesi olan Doğu Eyaleti’nin valisi Prens Saud bin Nayef ile de Galatasaray yönetimi adına Yrd. Doç. Dr. Ural Aküzüm görüştü. Görüşmede Doğu Eyaleti’nin Ticaret Odası yetkilileri, önemli şirketlerin genel müdürleri ve yönetim kurulu başkanları da yer aldı.

Suudi Arabistan’da yeniden yapılanan Süper Lig ile ilgili Galatasaray’ın kurumsal tecrübesinden yararlanılırken Türkiye’de spor alanında Suudi Arabistan şirketlerinin sponsorluk ve yatırımları, gelecekteki sponsorluk ve işbirliği imkanları, Galatasaray’ın dünya futbolundaki yeri konuşuldu. Prens Saud bin Nayef, yapılan görüşmede İstanbul’da yılbaşı gecesi yaşanan terör saldırısından ve İzmir’deki terör eyleminden çok üzüntü duyduğunu söyledi.

Suudi Arabistan’da 2030 vizyonu çerçevesinde, devlet tarafından futbol ve tesisleşme için 6 milyar Dolar’lık yatırım yapılıyor.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting