Ana Sayfa / Kadınca / Gigi Hadid ve Bella Hadid Vogue pozu

Gigi Hadid ve Bella Hadid Vogue pozu

Gigi ve Bella Hadid’in çırılçıplak Vogue pozu herkesi rahatsız etti. iki ünlü mankenin çırılçıplak birlikte poz vermesi Bella Hadid ve Gigi Hadid isimlerini yeniden gündeme getirdi. 

Gigi Hadid-Bella Hadid birlikte çıplak pozu gündemde. Ünlü model kardeşlerin çıplak pozları hayranlarını rahatsız etti!
Moda dünyasının son dönemdeki en gözde iki modeli Bella Hadid ve Gigi Hadid, Vogue dergisinin İngiltere edisyonu için objektif karşısına geçti. İki kardeşin çıplak pozu ise sosyal medyada tartışma konusu oldu. Derginin yeni sayısı için Steven Meisel’in objektifine poz veren Bella ve Gigi Hadid’in hayranları, iki kardeşin fotoğraftaki görüntüsünden “aşırı derecede rahatsız” olduklarını belirtti.
Fotoğraflar basına yansır yansımaz, sosyal medyada görüşlerini belirten hayranları, fotoğrafın aşırı şekilde photoshop’landığını özellikle de Bella Hadid’in tanınmaz hale geldiğini belirtti. Bir kullanıcı “O gerçekten Bella Hadid mi, emin miyiz?” diye yazarken bir başkası da Bella Hadid’in kendisi gibi görünmediğini belirtti. Birçok kullanıcı Gigi ve Bella Hadid’in bu pozunda yapılan aşırı photoshop uygulaması yüzünden büyük rahatsızlık duyduklarını vurgularken, ünlü dedikodu yazarı Perez Hilton da “Hadid kardeşler yeni Kardashian kardeşler” yorumunu yaptı.

İlginizi Çekebilir

Fevzi Kardeseci öldü

Yeşim Erçetin’in kocası Fevzi Kardeseci öldü. ABD’de yaşayan Yeşim Erçetin eşini kaybetti. 2 yıl önce …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting