Ana Sayfa / Kadınca / Gökhan Özen için yakalama kararı

Gökhan Özen için yakalama kararı

Gökhan Özen’in başı dertte. Eski kayınpederi Mehmet Sevigen Gökhan Özen hakkında suç duyurusunda bulundu., Gökhan özen iftira atmaktan ifade verecek.

Gökhan Özen boşandığı eşinin ailesiyle mahkemelik oldu. Şarkıcı Gökhan Özen, eski eşi Selen Sevigen ile arasındaki sürtüşme devam ediyor. Hıncını alamayan Gökhan Özen, kayınpederi eski bakan Mehmet Sevigen ile eşi Gülay Sevigen’i otel açmak için rüşvet dağıtma iddiasıyla CİMER’e şikayet etmişti. Suçsuz bulunan kayınpeder Sevigen “Bana iftira atıyor” diyerek eski damadından şikâyetçi oldu. Savcılık ifadesini alamadığı Gökhan Özen hakkında yakalama kararı çıkardı.

Şarkıcı Gökhan Özen’in 2016 yılında boşandığı eşi Selen Sevigen ile arasında sular durulmuyor. Çiftin kavgasına Selen Sevigen’in babası eski bakan Mehmet Sevigen de dahil olunca Gökhan Özen, sosyal medyada eski kayınpederinin otel açmak için rüşvet dağıttığını ve CİMER’e şikâyet ettiğini açıkladı.

1 LİRALIK TAZMİNAT DAVASINI KAZANDI

Sevigen önce Özen hakkında 1 liralık tazminat davası açtı ve kazandı. Eski bakan Sevigen, iftiraya maruz kaldığını belirterek ayrıca suç duyurusunda da bulundu.

SAVCILIK YAKALAMA KARARI ÇIKARDI

Sabah gazetesinin haberine göre, Savcılık ifadesini alamadığı Gökhan Özen hakkında yakalama kararı çıkardı ancak avukatları Özen’in yurt dışından geleceğini ifade ederek yakalamanın kaldırılmasını talep etti.

İlginizi Çekebilir

Afet İnan neci, yaşı ve nereli?

Afet İnan neci, kaç doğumlu, yaşıyor mu öldü mü ne zaman ve kimdir bilgileri. Ünlü …

Sınırsız Hosting