Ana Sayfa / İlginç / Gülperi’de Erkan Bektaş Rüzgarı

Gülperi’de Erkan Bektaş Rüzgarı

Erkan Bektaş Gülperi dizisi kadrosuna girdi ve Gülperi’nin kayıp kocası karakterini oynuyor. Ateş karakteri ile EDHO’da uzun süre oynayan ünlü oyuncu bu kez Show TV’nin Gülperi dizisinde rol kesiyor. Atv ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ateş karakterini canlandıran Erkan Bektaş, Gülperi dizisinin oyuncuları arasına katıldı.

Gülperi’de Erkan Bektaş oynamaya başladı. Dizi karakterleri bir diziden çıkıp diğer dizide rol bulabiliyor buna en güzel örnek Erkan Bektaş oldu. Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Gülperi dizisinin oyuncu kadrosuna Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden yeni bir oyuncu katıldı. Atv ekranlarında 4 sezondur yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde Ateş karakterine hayat veren Erkan Bektaş, Gülperi dizisine transfer oldu. Bilindiği gibi Ateş, ağası ve en yakını Tipi’nin eniştesi ve Hızır Çakırbeyli’nin yeğeni Alparslan’ın dayısı olan Davut’u öldürmüş 117. bölümünde öldürülerek diziden ayrılmıştı.
Erkan Bektaş, Gülperi dizisinde Gülperi’nin öldüğü sanılan kocası Eyüp Taşkın karakteri ile ortaya çıktı. Eyüp Taşkın yıllar önce babası Yakup’un ihanetine uğrayarak, Suriye sınırında kaybolmuş ve yıllarca tutsak yaşadıktan sonra kardeşi Ejder’in ölümünden sonra gizlice Türkiye’ye dönerek karısı ve çocuklarını görmek için İstanbul’a gelmiştir.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting