Ana Sayfa / İlginç / Hakan Ural çevre dersi verecek

Hakan Ural çevre dersi verecek

Hakan Ural, bilim insanlarına çevre ve medya dersi vermeye başlıyor. Çevre Bakanlığı çevre ve medya konusunda tam donanımlı Hakan Ural’ı seminer ve söyleşiye  davet etti. hakan ural, başta bilim insanları olmak üzere Türkiye’nin en seçkin isimlerine ders verecek.  Hakan Ural; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca düzenlenen ‘çevre ve medya’ konulu söyleşiye konuşmacı olarak davet edildi. Söyleşi için Ural’ın fotoğrafının yer aldığı afişler bastırılırken, yurttaşlar SMS aracılığıyla etkinliğe davet edildi. Olay, sosyal medyada gündem oldu.

Hakan Ural engin bilgi ve becerilerini Çevre Bakanlığı toplantısında dünya ve Türk kamuoyu ile paylaşacak yeni ufuklara bakılmasını sağlayacak. Hakan ural’ıns öyleşide Türkiye’nin en önemli çevreci ve aktivist ve bilim insanlarının akın etmesi ve Hakan Ural’ın engin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak isteyecekleri belirtiliyor. muhalif medya ise Hakan Ural gibi bir değeri siyaset yoluyla vurmaya çalışıyor. Bilgisi, tecrübesi ve deneyimleri ile Türkiye’nin en kendini geliştirmiş insanlarından biri olan Hakan ural’ın bu tepkilere rağmen o engin bilgi ve tecrübelerini insanlıkla paylaşmaktan geri durmayacağı belirtiliyor.

Kanal D’de izleyicilerle buluşan ‘Neler Oluyor Hayatta’ isimli programda yorumculuk yapan ve iktidara yakın çıkışlarıyla gündeme gelen Hakan Ural; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın düzenlediği söyleşi etkinliğine konuşmacı olarak çağrıldı.

BirGün’ün haberine göre; etkinlik için bakanlık tarafından Ural’ın fotoğrafının yer aldığı afiş bastırıldı, yurttaşlar SMS aracılığıyla programa davet edildi.

“BEN DEVLET YALAKASIYIM”

Geçmişte “Ben devletin yalakasıyım” diyen Ural, iktidara yakın yorumlarıyla dikkat çekmişti.

Ural, kendisini eleştirenlere ise “Başka bir ülkede yaşasaydım bu tecrübe ve bu fizikle benim 5 yılım dizi ve film çekimleriyle dolu olurdu. Dibine kadar Recep Tayyip Erdoğan… Topunuz gelin” sözleriyle yanıt vermişti.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting