Ana Sayfa / İlginç / Hedefim Sensin izlenme rekoru

Hedefim Sensin izlenme rekoru

Türkiye’de son dönemde hangi yerli film ne kadar izlendi gişe rekortmeni yeni Türk filmleri. Müslüm’den sonra Hedefim Sensin filmi de gişe rekoru kırdı. Müslüm’ün gişedeki 5 haftalık liderliği sona erdi. Ata Demirer’in son filmi Hedefim Sensin, 403 bin kişiyle gişenin yeni lideri oldu.

Hedefim Sensin filminin gişe başarısı ve Ata Demirer’in büyük oyunculuğu konuşuluyor. 2018 yerli filmlerin gişe hasılatı ve seyirci sayısı dikkat çekti.

Box Office Türkiye’nin verilerine göre, Ata Demirer’in başrolünde yer aldığı Hedefim Sensin, 403 bin 158 kişiyle hafta sonu en çok izlenen film oldu. Kıvanç Baruönü’nün yönettiği, Ata Demirer’in yazıp başrolünde yer aldığı Hedefim Sensin, beş haftadır vizyonun lideri olan Müslüm’ü de tahtından indirdi. Hedefim Sensin, Ata Demirer’in Eyvah Eyyvah 3’ten bu yana en iyi açılış yapan filmi oldu.

Son beş haftanın gişe lideri olan Müslüm, vizyondaki altıncı hafta sonunda 247 bin 236 seyirci tarafından izlendi. Film toplamda 5 milyon 534 bin 712 kişi tarafından izlendi. Deliler Fatih’in Fermanı ise 114 bin 935 seyirciyle üçüncü sırada yer alan yapım oldu.

İşte, en çok izlenen filmler…

box-office

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting