Ana Sayfa / Yaşam / İlhan Mansız Fatih Kavgası Survivor diskalifiye mi?

İlhan Mansız Fatih Kavgası Survivor diskalifiye mi?

Bu akşamki Survivor’da İlhan Mnasız Fatih Hürkan kavgasından diskalifiye mi çıkacak, Fatih Hürkan Survivor’dan gönderiliyor mu sorusu. 12 Mart Survivor 2017 İlhan ile Fatih’in kavgası ve yumruklaşmaya varan dövüşü şoke etti. Survivor 2017’de haftanın ik dokunulmazlık oyunu oynandı ve ilek eleme adayı belli oldu. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Ünlüler mi Gönüllüler mi? İşte Survivor son bölümden detaylar ve Survivor yeni bölüm fragmanı…

Acun Ilıcalı İlhan Mansız Fatih kavgası sonrası Fatih Hürkan’ı Survivor’dan diskalifiye edecek mi sorusu. Survivor’da 11 Mart tarihli son blüm ekrana geldi ve dün gece haftanın ilk dokunulmazlı oyunu oynandı. Adaya veda edecek eleme adaylarının belierlendiği dokunulmazlık oyunlarında takımlar yoğun bir mücadele içine giriyorlar. Peki Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve haftanın ilk eleme adayı kim oldu?
DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda yarışmacıların zorlu bir parkurda halkaları topladıktan sonra parkur sonundaki yapbozu tamamlayıp topları hakalarla vurmaları gerekiyor. Oldukça çekişmeli geçen dokunulmazlık oyununda Serhat ile Ogeday’ın mücadelesi dikkat çekti. Serhat geriden gelerek Ogeday’ı yendi ve duruu 3-3 yaptı. Ancak nihayetinde dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı yani haftanın ilk eleme adayı ünlülerden çıktı.
İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?
Ünlüler dokunulmazlık oyunun kaybedince ünlüler elenecek ismi belirleyecek oyları kullanmak için konseyde toplandılar. Oylamada en çok ismi yazılan kişinin Şahika olduğu ortaya çıktı ve Şahika haftnaın ilk eleme adayı oldu!
SURVIVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI
Bu akşam Survivor yeni bölümde ikinci eleme adayı için dokunulmazlık oyunu oynanacak ki yayımlanan fragmanda oyunun ne kadar gergin geçeceği görülüyor. Bu akşam ki Survivor yeni bölümde İlhan Mansız ile Fatih arasınca ciddi bir gerginlik yaşanacak ve İlhan Mansız adeta çıldrıcak.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting