Ana Sayfa / İlginç / İstanbul Kağıthane depremi sesi

İstanbul Kağıthane depremi sesi

Kağıthane depremi ve sesi iddiası. İstanbul deprem mi oldu, Kağıthane zelzele korkusu yaşadı. İstanbul’un Kağıthane ilçesinde sabaha karşı 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı nedeniyle olumsuz bir ihbar yapılmazken sosyal medya kullanıcıları depremle birlikte korkutucu bir ses duyduklarına dair çok sayıda paylaşım yaptı.

İstanbul depremi son dakika nerede deprem oldu bilgisi. Kağıthane depremi ve deprem sesi iddiası. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının ( Afad ) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.15’te merkez üssü Kağıthane olan 3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 10,66 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

OLUSMUZ İHBAR YOK
İstanbul AFAD İl Müdürü Ercan Akar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, depremle ilgili 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD Haber Merkezine herhangi bir olumsuz ihbar gelmediğini bildirdi.

İstanbul'da 3 büyüklüğünde deprem

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Öte yandan çok sayıda vatandaş, deprem esnasında büyük ve korkutucu bir ses duyduklarını öne sürdü. Sosyal medyada kullanıcılar konuyla ilgili birçok yorum yaptı.

O paylaşımlardan bazıları:

İstanbul'da 3 büyüklüğünde deprem

İstanbul'da 3 büyüklüğünde deprem

İstanbul'da 3 büyüklüğünde deprem

İstanbul'da 3 büyüklüğünde deprem

 

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting