Ana Sayfa / İlginç / İzmir’de soğan patates dağıtımı

İzmir’de soğan patates dağıtımı

İzmir’de halka ücretsiz soğan patates dağıtılacak Aziz Kocaoğlu açıkladı. İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentte dar gelirli vatandaşlara patates ve soğan dağıtacaklarını söyledi.

İzmir’De CHP’li belediye halka 10’an kilo ücretsiz soğan patates dağıtacak evlere. İzmir’de ücretsiz soğan patates kimlere nasıl dağıtılacak belli oldu.

Kocaoğlu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“İzmir’de dar gelirli 35 bin aileye, kooperatifler aracılığıyla 10’ar kg. patates ve soğan dağıtacağız. Vatandaş tanzim satışa gitmeyecek. Ürünler evine gelecek. Üstelik para ödemeyecek. Aramızda o kadar fark olsun artık..”

KOCAOĞLU NE YAPIYOR?

Öte yandan İzmir 68’liler Platformu üyeleri, Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Kocaoğlu burada “Belediye başkanlarının zırhı adaletidir. Başkanlık koltuğunda oturduğum sürece, hep adaleti gözetmeye çalıştım. ‘Dürüst ve onurlu siyaset, dürüst ve onurlu yönetim’ anlayışından taviz vermedim. Kimseye iltimas geçmedim. İki tane oğlum var. İzmirliler isimlerini bile bilmez. Ve 15 yıllık görev sürem sonunda geldiğim gibi gidiyorum. Siyasi ilkelerimden ve doğrularımdan ayrılmadan bayrağı teslim ediyorum. Bu çok zor bir iş. Benim için en büyük başarı budur.” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting