Ana Sayfa / Kadınca / Kara Sevda final yapacak mı?

Kara Sevda final yapacak mı?

Burak Özçivit, Kara sevda dizisinin final yapacağı iddialarına yanıt verdi. Burak Özçivit ve sevgilisi Fahriye Evcen kıskançlık krizine mi girdi soruları. Ünlü oyuncu Burak Özçivit, başrolünü oynadığı Kara Sevda’nın biteceği yönündeki haberleri değerlendirdi.  Burak Özçivit, Kara Sevda dizisinin bu sezon sonunda biteceği şeklinde çıkan iddialara cevap verdi.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen arasında kıskançlık krizi haberleri magazin sayfalarındaki yerini koruyor. Öte yandan Kara Sevda dizisinin biticeği yönündeki iddialarda gündemde. Burak Özçivit, Fahriye Evcen ile olan ilişkisi konusunda konuşmaktan çekinse de dizisi Kara Sevda için açıklama yaptı. Kara Sevda dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit ve Zehir karakterini canlandıran oyuncu Uğur Aslan geçtiğimiz gün Akmerkez’de görüntülendi. Bir mağazadan alışveriş yapmaya gelen Burak Özçivit ve Uğur Aslan mağaza personeli ve hayranları tarafından büyük ilgi gördü.
Oldukça keyifli olduğu görünen Burak Özçivit ve Uğur Aslan dizi çekimlerinin keyifli bir şekilde devam ettiğini söylerken, “Bu sezon sonunda bitecekmiş diye hep soruyorlar ama biz de bilmiyoruz gerçekten.” dedikten sonra alışverişlerine kaldığı yerden devam ettiler.

FAHRİYE EVCEN KISKANÇLIK KRİZİNDE Mİ?
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit arasına kara kedi mi giriyor? Geçtiğimiz günlerde yakışıklı oyuncu Burak Özzçivit sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ile dikkat çekmiş ancak en çok dikkat çeken ayrıntılar arasında ünlü oyuncuya yorum yapan dünyaca ünlü bir modelin yazmış oldukları oldu. Bunun üzerine yakışıklı oyuncunun fotoğraflarının altına ‘Yakışıklı, seni çok seviyoruz’ gibi yorumlar yazında ünlü modelin yakışıklı oyuncuya göz koyduğu yönünde çeşitli yorumlar yapılmaya başlandı.

Ardından yakışıklı oyuncunun bu yorumlara cevap vermemesi ve yorumları silmesi dikkat çekti. Ünlü modelin hesabına bakıldığı zaman yakışıklı oyuncunun olmaması sildiği şeklinde yorumlanırken durumun öyle olmadığı model tarafından yapılan açıklamalar sonrasında ortaya çıktı. İyi yönde bir yorum yapmasına rağmen ünlü oyuncu tarafından engellendiğini söyleyerek işin aslının ortaya çıkmasını sağladı. Yakışıklı oyuncunun sevgilisinin baskıları sebebiyle böyle bir adım attığı konuşulmaya ve çok eleştirilmeye başlandı.

Yorumlardan kısa bir süre sonra sevgilisi ile bir fotoğraf koyması ise bu iddiaları daha güçlü bir hale getirdi. Bunun üzerine geçtiğimiz akşam birlikte vakit geçiren Fahriye Evcen ve sevgilisi Burak Özçivit bir balıkçıda yemek yedikten sonra çıkışta objektiflere poz verdiler. Magazin muhabirleri tarafından İranlı model sorulduğu zaman gerilen yakışıklı oyuncu ‘Ne önemli mesele’ diyerek tepki gösterdi. Ancak sevgilisi Fahriye Evcen hakkında çıkan kıskançlık haberleri konusunda herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etti.

 

İlginizi Çekebilir

İnci Taneleri seti nerede, nerede çekiliyor

İnci Taneleri dizisi nerede hangi ilde çekiliyor. inci Taneleri çekimi hangi pavyonda yapılıyor, hangi otelde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting