Ana Sayfa / Genel / Kılıçdaroğlu Erbakan gecesinde konuşmacı 25 Şubat
KILIÇDAROĞLU ERBAKAN KONUŞMA

Kılıçdaroğlu Erbakan gecesinde konuşmacı 25 Şubat

Necmettin Erbakan’ı anma gecesi yarın yani 25 şubat Cumartesi ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuşmacı olarak davet edildi. Kılıçdaroğlu, Necmettin Erbakan’ın anma gecesinin onur konuğu. Necmettin Erbakan öleli 6 yıl oldu.

Necmettin Erbakan 6 yıl önce öldü ve yarın yani 25 Şubat Cumartesi günü anma gecesi var. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bu gecede özel konuşmacı olarak davet edildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, vefatının altıncı yılında, Erbakan’ı anmak için düzenlenen “İlim, Fikir, Devlet ve Dava Adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma Programı”nda konuşmak yapmak üzere bu yıl Kılıçdaroğlu’nu davet etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun özel daveti üzerine, yarın Necmettin Erbakan’ı Anma Gecesi’ne katılarak bir konuşma yapacak.

ANKARA ERBAKAN ANMA GECESİ 25 ŞUBAT

Kılıçdaroğlu’nun davete olumlu yanıt vererek, yarın programa katılacağı öğrenildi. Gündüz İstanbul’da önce Rumeli Balkan Türkleri Federasyonu, ardından da partili gençlerle ve parti örgütüyle toplantılar yapacak olan Kılıçdaroğlu, Ankara’ya erken dönerek, geceye katılacak.

İlginizi Çekebilir

Dursun Özbek yine başkan

Galatasaray’da Dursun Özbek yeniden başkan seçildi. Süheyl Batum büyük hüsrana uğradı. Galatasaray Kulübü’nün olağan seçimli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting