Ana Sayfa / İlginç / Kocanı nasıl öldürürsün yazarı kocasını öldürdü

Kocanı nasıl öldürürsün yazarı kocasını öldürdü

Kocanı nasıl öldürürsün diye kitap yazdı, uygulama olarak da kendi kocasını kitaptaki gibi ölürdü. Amerika cani yazarı konuşuyor.ABD’de kocasını öldürmekle suçlanan “Kocanı Nasıl Öldürürsün” kitabının 71 yaşındaki yazarı Nancy Crampton Brophy, 2 Haziran 2018’de 63 yaşındaki kocası Daniel Brophy’i öldürmekten suçlu bulundu.

Kocasını yazdığı kitaptaki gibi öldürdü. Kocanı nasıl öldürürsün kitabı yazarı kocasını kendi kaleme aldığı kitaptaki gibi öldürdü.

KOIN-TV’nin haberine göre Oregon eyaletinde görülen davada jüri, Daniel Brophy’nin ölümüne ilişkin iki gün boyunca süren duruşmanın ardından Çarşamba günü 71 yaşındaki Nancy Crampton Brophy’yi ikinci derece cinayetten suçlu buldu.
Oregon Mutfak Enstitüsü’nde şef olarak çalışan 63 yaşındaki Brophy, 2 Haziran 2018’de öldürülmüştü.

Nancy Crampton Brophy’yi’nin cinayette kullanılan silahla aynı marka ve modelde silaha sahip olduğu ve eşinin çalıştığı mutfak enstitüsüne girişi ve çıkışına dair güvenlik kamerası görüntüleri mahkemeye sunulan belgeler arasında yer aldı.

CİNAYET SİLAHI BULUNAMADI

Cinayet silahının bulunamamış olması, dava sürecini zorlaştırdı. Savcılara göre zanlı, cinayette kullanılan silahın namlusunu değiştirdi ve ardından namluyu attı. Zanlı avukatları ise söz konusu silah parçalarının Crampton Brophy’nin yazıları için bir ilham kaynağı olduğunu ileri sürerek, eşinin ise yanlış giden bir soygun sırasında başka biri tarafından öldürmüş olabileceğini savundu.

Savcı ve jüri, yaşlı kadının eşinin ölümünden sonra kazanacağı hayat sigortası parası ve içerisinde olduğu bazı ekonomik sorunlar nedeniyle cinayet işlediğini belirtti.

“CİNAYET MAHALLİNDE KİTAP YAZIYORDUM” DEDİ

Savunmasında eşinin öldüğü gün Mutfak Enstitüsü’ne yakın bir konumda bulunmasının tamamen tesadüfi olduğunu ileri süren Nancy Crampton Brophy, söz konusu bölgeye “kitap yazmak için park ettiğini” öne sürdü.

Yaşlı kadının ‘Kocanı Nasıl Öldürürsün’ başlığıyla yayınlanan kitabında izi sürülemeyen bir cinayet işlemek için çeşitli seçenekler ayrıntılı olarak açıklanıyor ve yakalanmaktan kaçınma arzusu dile getiriliyor.Crampton Brophy, eşinin Eylül 2018’de öldürülmesinden bu yana tutuklu bulunuyordu. Cezasının süresi 13 Haziran’da belli olacak olan kadının avukatları, davayı temyize götürmeyi planlıyor.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting