Ana Sayfa / Manşet / Konut alımında 20 yıl vadeli kampanya

Konut alımında 20 yıl vadeli kampanya

Yeni ev alımında 20 yıl vadeli kampanya ve şartları. Hangi bankalar 20 yıl vadeli ev kredisi verecek ve 20 yıl vadeli yeni ev kampanyasına katılan firmalar ve projelerini sizler için araştırdık. Yeni bir daire almak isteyenler için artık 20 yıl vadeli ev satışı başlayacak. Emlak Konut GYO yeni 20 yıl vadeli ev satışına giren firmalar ve bu 20 yıllık ev kredisi verecek bankaların listesi. 

Ev almak isteyenler için 20 yıl vadeli konut satışı başlıyor. Yeni Emlak Konut GYO 20 yıl vadeli ev satışı için son başvuru tarihi ve aranan şartlar belli oldu. Evsiz kimse kalmasın diye yeni projelerden konut satışları için 20 yıl vadeli ev satışlarına katılacak firmalar ve bankalar belirlendi.

EMLAK KONUT GYO 20 YILLIK EV SATIŞI PROJESİ

20 yıl vadeli ev kredisi verecek olan bankaların isimleri ve aradıkları şartlar. 20 yıl vade ile Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan kampanya 31 Mart 2017’ye kadar sürecek.
Kampanyaya 9 banka katılıyor. Bunlar Albaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası.
Kampanyanın geçerli olacağı projeler şu şekilde:

EMLAK KONUT GYO 20 YIL VADELİ KONUT SATIŞINA GİREN FİRMALAR LİSTESİ

Yeni bir daire alıp kendi evinde oturmak isteyenler içirn çocazip proeler bulunuyor. 20 yıl vadeli konut satışı işine girecek firmalar ve projeleri belirlendi. Gerçi evler biraz lüks ve yüksek bütçeli ancak 20 yıl yanı 240 ay vadeli ev almak da avantajlı olabilirb. Adım İstanbul, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Başkent Emlak Konutları, Batışehir, Büyükyalı İstanbul, Ebruli Ispartakule, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3. Etap, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Karat Ofis Bakırköy, Koordinat Çayyolu, Körfezkent 4, Köy Zekeriyaköy, Maslak 1453, Park Mavera 2, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Niğde Emlak Konutları, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent.

20 yıl vadeli ev kredisi faizleri ve aranan şartlar
Başta İstanbul olmak üzere yüzbinlerce yeni konut yapılıyor ve daireler satılmayı bekliyor. Ekonomideki dengesizlik yeni ev alacakları kara kara düşündürüyor. Çünkü şuanda işiniz olsa bile yarın işveren sizi işten çıkarabilir. Böyle bir durumda yeni aldığınız evin kredisini ödeyemeyebilirsiniz. Onun için 240 ay vadeli yani 20 yıl vadeli kredilerin faizlerini de cazip olması gerekiyor. Kampanyada yüzde 5 peşinat olmak üzere 240 ayda yüzde 0,79 vade farkı, 120 ayda yüzde 0,45 vade farkı uygulanacak. 60 ayda ise faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Kalan yüzde 15’lik peşinat iş sonuna kadar ödenebilecek, bu alıcı ile satıcı arasında belirlenebilecek.
“Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” isimli konut satış kampanyasını yarın başlatacak.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaati’nden atıldı

İsmailağa Cemaati, Cübbeli Ahmet’i tarikattan attı. Cübelli Ahmet cemaatsiz kaldı iİsmailağa onu aforoz etti. Cübbeli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting