Ana Sayfa / Yaşam / Serhat Akın-Eser West kavgası (Survivor diskalifiye)
SERHAT AKIN İLE ESER WEST KAVGA ÇIKARDI

Serhat Akın-Eser West kavgası (Survivor diskalifiye)

Survivor 31 Ocak yayını ve Serhat Akın ile Eser West kavgası diskalifiye çıkacak mı sorusu. Eser West Survivor’dan diskalifiye mi olacak sorusu. TV 8 Survivor 2017 31 Ocak Salı yayını ve büyük kavganın ayrıntıları. Survivor’dan elenen ünlü Seda mı olacak yaksa Denisa mı elenecek sorusu. Survivor 2017’de bu hafta kim elenecek? sorusunun yanıt bulmasına saatler kaldı. Zorlu yarışmanın dün akşam ekrana gelen bölümünde iki ödül oyunu birden oynandı. İlkini Ünlüler, ikincisini ise Gönüllüler takımı kazandı. Çekişmeli ödül oyunun ardından gözler, hem oyun hem de ada konseyi heyecanının yaşanacağı yeni bölüme çevrildi. Survivor’un yeni bölüm fragmanında ise büyük bir kavga yaşanıyor? İki takımın üyeleri arasında kriz çıkıyor. İşte, Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki kavganın damga vurduğu Survivor yeni fragmanı!

Eser West diskalifiye mi edilecek Survivor 2017’den sorusu ve TV 8 31 Ocak yayın akışı ile Survivor 2017 yayını. Survivor’da bugün eleme gecesi ve Denisa’nın elenmesi bekleniyor. Ödül oyununda Serhat Akın ve Eser West birsbirine girdi Acun Ilıcalı’nın bu ikiliden birini diskalifiye etmesi bekleniyor. Survivor bu hafta heyecan dolu bölümlerle ekranlara geliyor. Adadan gidecek isim merakla beklenirken, eleme akşamı öncesinde çıkılan ödül oyununda ortalık karışıyor. Survivor’da bu hafta iki takımdan da ikişer aday elenme potasında yer almış ve bu isimlerin yazılması takımların içinde büyük kaoslara neden olmuştu. Peki Survivor’da bu hafta neler yaşanıyor? Eleme potasına kalan isimler kimlerdi? İşte, Survivor’da eleme öncesi yaşananlar ve eleme riski bulunan o isimler!

31 OCAK SURVİVOR 2017 ELENEN İSİM

Sadin elenecek mi, Seda elenecek mi, Denisa elenecek mi soruları bu akşam yanıtını bulacak Survivor’da. Survivor 2017 bu yıl nefes kesen bölümleri ile dikkat çekiyor. Yarışmanın oyunlarının ardından yaşanan tartışmalar ada da sinirleri gererken, dün yayınlanan fragmanda yaşananlar büyük bir kavganın meydana geldiğini gösteriyor. Eser West ve Serhat Akın bir birine girerken, ikiliyi ayırmaya gelenler arasında programın yapımcısı Esat Yontuç’ta var.. Peki Survivor’da dün akşam neler yaşandı? Ödül oyununda bir araya gelen iki takımın kazanacağı ödül, börekti.. İki takımda haftalardır aç olmasının etkisiyle yarışmaya tüm gücüyle asıldı fakat kazanan takım gönüllüler oldu. Yarışmanın ardından adalarına dönenen iki takımda ise sular durulmuyor.Dün akşam yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise ortalık fena halde karşıyor. Survivor’un iki hırslı yarışmacısı Serhat ve Eser bir birlerine giriyorlar.. Furkan’ın kaybettiği oyunun ardından tartıştıkları gözlenen ikiliyi ayırmak için takım arkadaşları zorlanıyor. Hatta bir fragmanda bir ara Esat Yontuç’un bile kavgayı ayırmaya geldiği gözleniyor.
Survivor Gönüllüler adasında büyük tartışma!

Survivor 2017 yeni bölümde uyumak isteyen yarışmacılarla sohbet eden yarışmacılar arasında sert bir tartışma yaşanacak. Berna ile Gökhan’ın tartıştığı anlarda diğer yarışmacıların çabası ekranlara gelecek.

Survivor’da kim eleme adayı oldu?
Dokunulmazlık oyunlarının oynandığı Survivor 2017’de dört eleme adayı belli oldu. Gönüllüler Takımı’ndan Sadin ve Denisa’nın eleme adayı olarak belirlendiği Survivor 2017’de Ünlüler Takımı’ndan ise Seda ve Sabriye eleme potasına giren isimler oldu. Survivor yeni bölümü ile 20.00’da TV8 ekranlarındaki yerini alacak.

İlginizi Çekebilir

Hasan Kılıç öldü (İsmailağa Cemaat lideri)

İsmailağa tarikatı lideri Hasan Kılıç 94 yaşında öldü. ismailağa cemaatinin başına kim geçecek Cübbeli Ahmet’in …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting