Ana Sayfa / İlginç / LGS ve YKS 2. dönem konuları muaf

LGS ve YKS 2. dönem konuları muaf

Bu yıl LGS’ye girecek öğrenciler 2. dönem konularından muaf tutulacak, YKS 2. dönem konularından muaf tutulacak. MEB,LGS ve YKS için açıklama yaptı.

SON DAKİKA LGS e YKS açıklaması geldi MEB’ten. 2023 LGS ve yKS’da ikinci dönem konuları olmayacak öğrenciler 1. dönem konularından sorumlu olacak. Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6’lık depremlerin ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ”Bu yıl LGS’ye girecek öğrencilerimiz 2. dönem konularından, YKS’ye girecek öğrencilerimiz ise 12. sınıfın 2. dönem konularından sorumlu tutulmayacaktır” açıklamasında bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ‘Bu yıl LGS’ye girecek öğrencilerimiz 2. dönem konularından, YKS’ye girecek öğrencilerimiz ise 12. sınıfın 2. dönem konularından sorumlu tutulmayacaktır” dedi.

Özer daha önce de “2. dönemde tüm kademelerde devam şartı aranmayacak. Tüm öğrenciler istedikleri taktirde çevre illerdeki okullara nakilleri yapılacak.” demişti.

Öte yandan Yükseköğretim Kurulu (YÖK),üniversitelerin bahar dönemine ilişkin önemli bir karar almış, ikinci bir duyuruya kadar üniversitelerin açılışını askıya aldığını duyurmuştu.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting