Ana Sayfa / Manşet / Melih Gökçek son durumu 14 Ocak

Melih Gökçek son durumu 14 Ocak

Melih Gökçek son sağlık durumu kalp krizi geçirdiği öne sürülüyor. Melih Gökçek hangi hastanede tedavi altına alındı. Melih Gökçek aslen nereli, kaç yaşında ve daha önce hangi sağlık sorunları vardı sorusu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Göğsünde ağrı olan Gökçek’in tedavisi hastanede sürüyor. Melih Gökçek’ten açıklama geldi. Cumhuriyet’in internet sayfasında yer alan haberde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kalp krizi şüphesiyle Ankara Güven Hastanesi’ne gittiği iddia edildi.Melih Gökçek Twitter’dan yaptığı açıklamada iddiayı yalanladı. Gökçek, “Cumhuriyet gazetesi benim kalp krizi geçirdiğimi yazmış. Onlar arzu ettiklerini yazmış… Onları üzecek bir haber vereceğim… Elhamdülillah hiçbir sorunum yok(şeker hariç). Kardeşimin eşiağır grip nedeniyle Güven’de şu an yatıyor. Ziyarete gitmiştim” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da Güven Hastanesi’ne kaldırıldı. Melih Gökçek’in rahatsızlığı ne diye soruluyor. Güven Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Gökçek’in kalbinde bir sorun olmadığı anlaşıldı. Gökçek’in sağlık kontrolünden geçirildiği ve midesiyle ilgili tahliller yapıldığı öğrenildi. Ancak Melih Gökçek açıklama yaptı. Cumhuriyet’in internet sayfasında yer alan haberde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kalp krizi şüphesiyle Ankara Güven Hastanesi’ne gittiği iddia edildi. Melih Gökçek Twitter’dan yaptığı açıklamada iddiayı yalanladı. Gökçek, “Cumhuriyet gazetesi benim kalp krizi geçirdiğimi yazmış. Onlar arzu ettiklerini yazmış… Onları üzecek bir haber vereceğim… Elhamdülillah hiçbir sorunum yok(şeker hariç). Kardeşimin eşi ağır grip nedeniyle Güven’de şu an yatıyor. Ziyarete gitmiştim” dedi.

MELİH GÖKÇEK KAÇ YAŞINDA NE ZAMANDIR BELEDİYE BAŞKANI

Melih Gökçek aslen nereli, kaç doğumlu ve gerçek mesleği ne diye soruluyor. Melih Gökçek’in kaç çocuğu var ve ne zamandır Ankara7Da belediye başkanlığı yapıyor bilgisi. Melih GÖKÇEK 20 Ekim 1948 Yılında Ankara Keçiören’de doğdu. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Melih GÖKÇEK 5 yaşına kadar Başkent Ankara’da ikamet etti. Babasının avukatlık mesleğini icra etmek istemesi üzerine GÖKÇEK Ailesi Gaziantep’e taşındı. İlk, orta ve lise tahsilini Gaziantep’te yapan Melih GÖKÇEK Gazi Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulu’nu bitirdi. Parlamento Muhabirliği ve gazete temsilciliği yaptı. Yedek Subaylığını Kıbrıs Güzelyurt’ta yapan GÖKÇEK, askerlik dönüşü ticaret hayatına atıldı.

MELİH GÖKÇEK MİLLETVEKİLLİĞİ YAPTI MI?

Melih GÖKÇEK 20 Ekim 1948 Yılında Ankara Keçiören’de doğdu. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Melih GÖKÇEK 5 yaşına kadar Başkent Ankara’da ikamet etti. Babasının avukatlık mesleğini icra etmek istemesi üzerine GÖKÇEK Ailesi Gaziantep’e taşındı. İlk, orta ve lise tahsilini Gaziantep’te yapan Melih GÖKÇEK Gazi Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulu’nu bitirdi. Parlamento Muhabirliği ve gazete temsilciliği yaptı. Yedek Subaylığını Kıbrıs Güzelyurt’ta yapan GÖKÇEK, askerlik dönüşü ticaret hayatına atıldı. 1984-1989 yılları arasında Keçiören Belediye Başkanlığı yapan Melih GÖKÇEK, 1989-1991 yılları arasında Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü’nü yürüttü. Refah Partisi’nden 1991 yılında Ankara milletvekili olarak parlamentoya girdi.

1994 Yılı yerel seçimlerinde Milletvekili iken, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na aday oldu ve seçimi kazandı.

1999 Yılı yerel seçimlerinde ikinci kez aynı göreve seçildi ve Ankara tarihinde ilk kez iki dönem üst üste Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen kişi oldu.

2004 Yılı yerel seçimlerinde üçüncü kez yine aynı göreve seçildi ve Ankara tarihinde ilk kez üç dönem üst üste Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ na seçilen kişi oldu.

2009 Yılı yerel seçimlerinde dördüncü kez yine aynı göreve seçildi ve Ankara tarihinde ilk kez dört dönem üst üste Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ na seçilen kişi oldu. Evli ve iki çocuk sahibi olan GÖKÇEK’in en büyük hobisi futbol oynamak ve fotoğrafçılıktır

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting