Ana Sayfa / Sağlık / Metin Kahraman yaşı, nereli ve neci

Metin Kahraman yaşı, nereli ve neci

Ünlü türkücü Metin Kahraman kansere (lenfoma- Lenf kanseri) yakalandı. Meüin kahraman nereli ve kim soruları da soruluyor. metin-Kemal Kahraman kardeşler.

Metin Kahraman memleketi, yaşı, mesleği ve eğitimi bilgileri aranıyor. Ünlü sanatçı lenf kanserine yakalandı, kardeşi duyurdu. Ünlü sanatçı Metin Kahraman’ın kardeşi sosyal medya hesabından Kahraman’a kanser teşhisi konulduğunu açıkladı.
Metin Kahraman’ın kardeşi Kemal Kahraman, kardeşi Metin Kahraman’a kanser teşhisi konduğunu duyurdu. Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Kemal Kahraman, kardeşine lenforma(lenf kanseri) teşhisi konduğu açıklamasında bulundu.

Kemal Kahraman’ın açıklaması şöyle:

“Değerli arkadaşlar…

Yaklaşık 2 ay önce Metin Kahraman’a Lenfoma (lenf bezi kanseri) teşhisi konulmuştur.

2 hafta önce uygulanan ilk kemoterapi sonunda her hangi bir komplikasyon çıkmamıştır. Şimdilik durumu beklenenden iyidir.

Bu arada arayıp soran bütün dostlarımıza ve sevgili dinleyicilerimize, ayrıca çeşitli sosyal medya ortamlarında, geçmiş olsun dileklerini ileten dostlarımıza teşekkürlerimizi bildiriyoruz.

Doktorlarımızın belirttiğine göre, kemoterapi sürecinin en çok dikkat edilmesi gereken ayrıntılarından biri hastanın yorucu faaliyetlerden ve stresten uzak olmasıdır.

Bütün dostlarımızdan 6 ay süreyle Metin Kahraman’ı aramamalarını rica ediyorum.

Tedavi sürecinin aşamalarında, her türlü gelişmeden siz dostlarımzı haberdar edeceğiz.”grup yorum’un kurucularından olan, kürtçe zazaca bir çok şarkıyı da seslendiren tunceli’li kardeşler. şarkıları metin kahraman söyler, kemal kahraman genelde müzikal kısmıyla ilgilenir. deniz koydum adını ilk ve en bilinen albümleridir.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting