Ana Sayfa / Kadınca / Show TV Aşk ve Gurur yeni bölüm (Aşk ve Gururu 4. bölüm)
AŞK VE GURUR SHOW TV YENİ YAYIN SAATİ VE GÜNÜ

Show TV Aşk ve Gurur yeni bölüm (Aşk ve Gururu 4. bölüm)

Aşk ve Gurur yeni bölüm 4. bölüm Aşk ve Gurur salı yeni yayın saati Show TV’De. Aşk ve Gurur son bölüm yaşananlar ve yeni bölüm gelişmeleri Show Tv salı günü. 4. Bölüm Aşk ve Gurur fragmanı ve olayları çok konuşulacak. Aşk ve Gurur dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayın günü değişen Aşk ve Gurur dizisi 4. bölümünden itibaren her Salı akşamı Show Tv’de ekrana gelecek. Aşk ve Gurur dizisinin 4. bölüm fragmanında Zeynep’le Kenan’ın arasındaki gerilim devam etmektedir.

Aşk ve Gurur yeni bölüm salı saat 20’de Show TV’de ekranda olacak. Aşk ve Gurur 4. bölüm fragmanı ve yaşananları. Aşk ve Gurur kimler oynuyor ve konusu bilgisi. Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan’ın yaptığı Show TV dizisi aşk ve Gurur artık Salı günleri yeni bölümleriyle ekrana geliyor. İlk bölümünden itibaren Pazar günleri ekrana gelen Aşk ve Gurur dizisi reytinglerde beklentiyi karşılamadı. Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynep’in hikayesini anlatan “Aşk ve Gurur”un başrollerini Mert Fırat, Damla Sönmez ve Alper Saldıran’ın yanı sıra Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, Laçin Ceylan, levent ülgen ve Ayfer Dönmez paylaşıyor. Taner Akvardar’ın yönetmenliğini üstlendiği “Aşk ve Gurur” yeni bölümü ile yeni gününde 28 Mart Salı saat 20.00’de Show TV’de.

AŞK VE GURUR 4. BÖLÜM’ÜNDE NELER OLACAK?

Aşk ve Gurur’un Salı akşamı ekrana gelecek 4. bölümünde; Oturdukları evin aslında Kenan’ın çocukken yaşadığı ev olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şaşkınlık yaşar. Diğer yandan Zeynep’le Kenan’ın arasındaki gerilim devam etmektedir. Murat, kazançlı davalar alıp, daha çok para kazanmak istemektedir. Bu konuda da Selim’den yardım ister ve Şevval’in bir davasını alır. Şükran ve Ali’yle vakit geçirdikten sonra eve geç kalan İpek, babası Mahmut’tan dayak yer ve evden kaçar. Şükran ve Ali, İpek’e sahip çıkarlar. İpek gizlice Esen ailesinin evinde kalmaya başlar. Şevval, Kenan’ın Tarık’la birlikte yapacağı projeyi baltalamak için entrikalar peşindedir.

İlginizi Çekebilir

Onur Akay darp edildi

Onur Akay’ı kim neden dövdü gündemdeki isim kim? kadir Doğulu Onur Akay’ı dövdürdü mü kim …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting