Ana Sayfa / Kime Ait / Mevlüt Mert Altıntaş nereli, kim ve neci

Mevlüt Mert Altıntaş nereli, kim ve neci

Mevlüt Mert Altıntaş aslen nereli, kaç yaşında, neci ve kim soruları. Rus Büyükelçisi’ni Ankara’da vurduğu öne sürülen Mevlüt Mert Altıntaş neci ve kim soruları. 

Ankara’da Rus Büyükelçi Karlov‘u öldüren kim sorusu? Mevlüt Mert Altıntaş neci ve Rus Büyükelçi’yi neden vurdu? Rus Büyükelçi’yi Ankara’da vuran kiyi FETÖ’cü mü sorusu. Rus Büyükelçi Andrey Karlov’a suikast düzenleyen saldırgan objektiflere yansıdı. Rusya’nın İngilizce yayın yapan devlet televizyonu RT’ye göre saldırgan, 1994’te Söke’de doğan çevik kuvvet görevlisi polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş.

MEVLÜT MERT ALTINTAŞ KAÇ YAŞINDA NECİ VE NERELİ

Görgü tanıklarının ifadesine göre saldırgan, Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen Kamçatka fotoğrafları sergisine kendisini polis olarak tanıtarak girdi. Saldırgan sergi açılışı sırasında objektiflere yansıdı. Suikastçı, Büyükelçi Karlov’u, konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldiği anda arkasından vurdu. Saldırgan daha sonra sergideki herkesi dışarı çıkarttı. Sonrasında ise içeriden tekrar silah sesi geldi.

Saldırganın suikast sonrasında, “Ben buradan ölmeden çıkmayacağım” dediği öne sürüldü. Olayın duyulmasının ardından Çağdaş Sanatlar Merkezi’nin önüne çok sayıda polis ekibi geldi. Özel harekatın binaya girmesinin ardından çatışma çıktı.

Polis Özel Harekat’ın düzenlediği operasyon ile saldırganın etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

MEVLÜT MERT ALTINTAŞ FETÖCÜ MÜ?

Rusya’nın İngilizce yayın yapan devlet televizyonu RT’ye göre saldırgan, 1994’te Söke’de doğan çevik kuvvette görevli polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de bir tweet attı: 

SALDIRGAN POLİS…
VE ALDIĞIM DUYUMLARA GÖRE FETOCU…
SALDIRGANIN SLOGANLARI SADECE ALGI YÖNETİMİ…

— İbrahim Melih Gökçek (@06melihgokcek)

İlginizi Çekebilir

At keserken yakalandılar

Sultangazi’de at eti baskını. İstanbul’da at kesimi arttı millete at eti yediriyorlar. Etin zamlanması sonrası …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting