Ana Sayfa / Kime Ait / Murat Karabova neci, nereli, yaşı
MURAT KARABOVA KİMDİR

Murat Karabova neci, nereli, yaşı

Murat Karabova aslen nereli, ne iş yapıyor ve öz geçmişi. Adı önce Yeşim Salkım’ın sevgilisi olarak ortaya atılan daha sonra da Ciciş Kardeşler olarak bilinen Esra Ersoy’un iddiasına göre taciz iddiasıyla gündeme gelen işadamı Murat Karabova’nın yaşamını ve kimdirini sizler için araştırdık. 

Galerici Murat Karabova memleketi, yaşı ve asıl mesleği bilgileri. Murat Karabova kaç doğumlu nereli ve hangi işle meşgul bilgileri. Esra Ersoy, Murat Karabova’nın kendisine otelde tecavüz ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu ve bir anda daha önce ismi Yeşim Salkım’ın sevgilisi olarak gelen Murat Karabova en çok aranan isimlerden biri oldu google’da. Peki kimdir Murat Karabova işte tüm bilgileri.

İŞADAMI MURAT KARABOVA GALERİCİ VE BİLGİLERİ

Nova Motors’un sahibi Murat Karabova magazin dünyasında ismi en çok haber yapılan işadamlarından biri. Yeşim Salkım ile adı aşk dedikodulara karışan Murat Karabova kimdir? Murat Karabova kaç yaşında?
1971 senesinde İstanbul’da doğan Murat Karabova, lise eğitimini özel bir kolejde tamamladıktan sonra bir süre babasına ait şirketlerin birinde çalışmıştır.
Bir süre gece hayatı ve restorant işletmesi gibi işlerle uğraşan Murat Karabova, 12-12 yıldır otomobil galeri sektöründe adından söz ettirmektedir.
Daha önce İstanbul İstiklal Caddesi’nde 6 katlı büyük bir restoran işletmiş olan Murat Karabova, Nova Motors firmasının sahibidir.
Murat Karabova’nın ismi Yeşim Salkım ile anılmaktadır.

İŞTE MURAT KARABOVA İLE YAPILMIŞ BİR RÖPORTAJDAN BİR BÖLÜM

Nova Motors sahibi Murat Karabova ile keyifli bir söyleşiye imza attık.

Murat Karabova kimdir? Bize kısaca anlatır mısınız?
Murat Karabova; 12 senedir bu sektörde olan tamamıyla düzgün alış verişinde titiz sattığı her arabanın arkasında olan adamdır. Kısacası budur.

Galericilikten önce ne yapıyordunuz? Galericiliğe biranda mı geçiş yaptınız yoksa daha önce otomobilciliğe merakınız var mıydı?
Elbette vardı ama bu ülkede çok da büyük işler yaptım. İstiklal Caddesi’nde 6 katlı büyük bir restoran işlettim. Sonra günde 10 bin kg tavuk üretiminde, tüketiminde başarılar sağladım hemen hemen ulaşmadığım yer kalmadı. Sonradan da bu araba işine girdim çok ama çok sevdim ve bu işi de başardığımı düşünüyorum. Hemen hemen Türkiye’nin her yerine araba gönderip alabiliyorum. Netice itibari ile bu sektörde kendime göre bir yer edindim.

Son dönemlerde araba dediniz. Sibel Can bir araba aldı ancak kaçak çıktı. Bununla alakalı neye dikkat etmeli araba alıcıları?
Tabi ki biz ithal arabalara hiç girmedik. Firmaların çoğu ithal arabaları getirdiler sorunlu arabalardı sonra herkesten bu arabaları aldılar. Netice itibariyle ötvleri düşük ödendi tabi ki haliyle geri çağırdılar bu arabaları. Ben ithal araba satmadım satmıyorum. Bayiden asla şaşmamak gerekiyor.Peki Nova ismini soracak olursak nasıl ortaya çıktı?
Bir Azarbaycanlı ortağım vardı onun vasıtasıyla beraber yaptık. O fikir verdi şuanda ortak değilim ama o Nova ismini kullanalım dedi bende tamam kullanalım dedim ve böyle gitti. O arkadaşımı çok da severim. Onlarda Azerbaycan’da büyük çok iyi grup arada dostluk devam ediyor.

Hep yukarılara oynadınız. Hiç kimseyi üzmediniz. En alt tabakadaki insanla en üst tabakadaki insana hep aynı davrandınız. Herkesi her anlamda mutlu ettiniz. Bunu nasıl başarıyorsunuz?
Bu bir çizgidir aslında bunun örneklerini hep beraber gördük. Kimler geldi kimler geçti her dönem isimler değişti ben 20 senedir çizgimi bozmadım. Alışverişlerin sözlerin randevuların düzgünlüğüne inanan adamım. Kim bu çizgileri korumuşsa kendini yukarı doğru taşımıştır.

Başka şubeleriniz var mı? Dünyaya açılacak mısınız? Neler yapacaksınız bu konuyla ilgili bir açılımınız var mı?
Bizim büyük bir araba ekibimiz var. Turkcell, Avea bunun gibi büyük şirketlerin arabalarını alabiliyoruz. Tabi ki başka sektörlerde de girip çıkmışlığım olmuştur. Ticaret yapıyorum bana gelen teklifleri oturup inceliyoruz.

İlginizi Çekebilir

At keserken yakalandılar

Sultangazi’de at eti baskını. İstanbul’da at kesimi arttı millete at eti yediriyorlar. Etin zamlanması sonrası …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting