Ana Sayfa / Kadınca / Oturma odası hataları (Dekorasyon)

Oturma odası hataları (Dekorasyon)

Oturma odası düzenlemelerinde en çok yapılan hatalar ve yanlış yerleştirmeler. Ev dekorasyonunda en çok yapılan hatalar ve düzeltme yolları. Şık ve kullanışlı oturma odası düzenlemeleri için tüyolar ve eşyaları yerleştirme yöntemleri. Son zamanlarda kendinizi mutsuz hissediyor evde olduğunuz süre içerisinde bile yorgunluğunuzu atamıyorsanız, belki de evinizin dekorasyonunu gözden geçirmenin vakti gelmiş demektir. İşte evde daha huzurlu olmanızı sağlayacak ipuçları ve en çok yapılan dekorasyon hataları…

Hepimiz evimizi çok severiz. Özellikle oturma odalarımızın düzgün ve herşeyin yerli yerinde olmasını bekleriz. Peki ev dekorasyonu ve özellikle oturma odası dekorasyonunda en çok yapılan hataları biliyor musunuz? Güzel ve ferah bir oturma odası için eşyaları nasıl koymalıyız şık bir görnütü için neler yapmalıyız sizler için derledik.

ODAYI GÖSTEREN AVİZE VE IŞIKTIR

Işık, oturma odanızın geniş görünmesinde önemli bir etkiye sahiptir. Odaya yakışan bir avize bulun ve bunu diğer ışıklarla destekleyin
Ev dekorasyonunda halınızın ebatı çok önemli. Mümkün olduğunca odayı doldurması gerekiyor. Böylece hem mobilyalarınız kendini daha iyi gösterebilir hem de oda olduğundan daha büyük görünür.
Televizyonu pencerenin karşısına, önüne ya da yanına yerleştirmeyin. Onun yerine geniş boş duvarı tercih edin. Bu şekilde televizyon izleme alanınız daha ferah görünecek.
Minder ve yastıkların gücünü hafe almayın. Mekâna uygun yastıklar, odanızın havasına hava katacaktır.
Eğer odanızda yer varsa, koltuğu duvara yapıştırmaktan vazgeçin. Koltukla duvar arasına mesafe koymak, odanızı geniş gösterecektir.
Koyu renkli mobilyalar yerine nötr renklerdeki mobilyaları tercih edin.

MOBİLYA SEÇİMİ VE ODANIN DURUMU
Ev düzenlemesinde yapılan en çok hatalar. Bir mobilyanın güzel olması, evinize yakışacağı anlamına gelmez. Buna dikkat edin.
Tüm mobilyalarınızın birbiriyle aynı olmasına gerek yok. Farklı ama uyumlu mobilyalar seçin.
Fotoğraflarınızı rasgele koymanız, evinizin duvarlarını çok çirkin gösterir. Fotoğraflarınız birbirine uyumlu çerçeveler içinde olmalı ve düzenli asılmalı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting