Ana Sayfa / Yaşam / Oyuncu Şükran Ovalı yaşı kaç, nereli?

Oyuncu Şükran Ovalı yaşı kaç, nereli?

Şükran Ovalı Türk oyuncu kadın. Türkiye’nin en güzel oyuncu kızlarından biri olan Şükran Ovalı, dizilerdeki başarısı ve özel yaşamındaki gelişmeleriyle sık sık gündeme geliyor. Şükran Ovalı son olarak 2 Ocak 2017’de Caner Erkin ile nikah masasına oturacak haberleriyle haber oldu. habermuduru.com olarak bu güzel oyuncu Şükran Ovalı’nın adeta yaşamını sizler için didik didik ettik ve bu makaleyi kaleme aldık. 

Şükran Ovalı, dizilerin aranan güzel oyuncusu. Şükran Ovalı kim, nereli, kaç doğumlu ve nerede yaşıyor diye siz de arayanlardansanız bu haber sizin için. Şükran Ovalı, futbolcu Caner Erkin ile 2 Ocak’ta evleniyor, Magazin basını Caner Erkin Şükran Ovalı ilişkisi ile ilgili sık sık haber yapıyor, yorumda bulunuyor. Vatandaş da çok merak ettiği Şükran Ovalı kim diye arıyor. Şükran Ovalı son dönemdeki en iyi Türk oyuncu kadınlardan biri olarak öne çıkıyor.

ŞÜKRAN OVALI İZMİRLİ GÜZELLERDEN
İzmir güzel kızlarıyla meşhurdur. Örnek mi Şükran Ovalı. 1985 doğumlu olan Şükran Ovalı, güzelliği ve zerafetiyle ön plana çıkan kadınlarımızdan biri. . Caner Erkin ile beraberliği sonrası ismini sık sık duyuran Şükran Ovalı 1 Nisan 1985 yılında dünyaya geldi. Güzel oyuncu Şükran Ovalı aslen İzmirlidir. Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler’de geçen Ovalı İlkokul eğitimini Mustafa Urcan İlköğretim Okulu’nda ortaokul eğitimini Fevzi Çakmak Ortaokulu’ndan lise eğitimini ise Göztepe’de bitirmiştir. Daha sonra İstanbul’a yerleşen Şükran Ovalı oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi almıştır. Bir çok dizi projesinde yer alan güzel oyuncu Şükran Ovalı Beşiktaş’ta forma giyen Caner Erkin ile gündeme gelmişti. Milli oyuncu Caner Erkin ile anlaştıkları nikah tarihi iptal olan Şükran Ovalı oyunculuk hayatına devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Duran Özkan ve Hasan Külahçı öldü

Şırnak’ta kazada ölen 2 kişinin isimleri Duran Özkan ve Hasan Külahçı. Şırnak’ta hafif ticari aracın …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting