CHP’nin 16 nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği HAYIR kampanyası afişleri belli oldu. CHP’nin HAYIR afişi nasıl diye soruluyor. ‘Partili cumhurbaşkanlığı’nı hedefleyen anayasa değişikliği referandumunda ‘pozitif’ kampanya yürütmeyi planlayan CHP’nin logosu belli oldu.

Bu yandaki afiş CHP’nin HAYIR afişi ve üzerinde parti logosu yok. CHP HAYIR afişini tanıttı. Referandum HAYIR afişinde parti logosu yer almıyor. Tebessüm eden bir kız çocuğunun bulunduğu CHP’nin logosunda, gökkuşağı renklerine benzer renklere sahip bir güneş ve ‘Geleceğim için hayır’ sloganı yer alıyor.
Logoda ‘Hayır’ yazılı ve ‘Tercih’ mührü basılı referandum pusulası da bulunuyor. Ancak afiş, bayrak ve posterlerde parti logosuna yer verilmedi.
CHP’nin logosu, afiş, pankart, poster, şapka, tişört ve araçlarda kullanılacak.