Ana Sayfa / Yaşam / Ruhsar Demirel’in annesi öldü

Ruhsar Demirel’in annesi öldü

Ruhsar Demirel aslen nereli, neci ve kimdir merak ediliyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel’in annesi vefat etti, yarın (27 Aralık) Eskişehir’de toprağa verilecek. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve eski MHP Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel’in annesi Sekure Torunoğlu geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti. Torunoğlu’nun yarın Reşadiye Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

MHP’li Ruhsar Demirel‘in annesi hayatını kaybetti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel’in annesinin cenazesi yarın Eskişehir’de (27 Aralık 2017) toprağa verilecek. MHP Milletvekilleri sosyal medya üzerinden Ruhsar Demirel’e başsağlığı diledi.  Cenazesi 27 Aralık Çarşamba günü Eskişehir Merkez Reşadiye Cami’inde öğle namazına mütekakip kılınacak cenaze namazınnı ardından toprağa verilecek.

RUHSAR DEMİREL KAÇ YAŞINDA, NERELİ VE ASIL MESLEĞİ

MHP’li Ruhsar Demirel bilgileri ve yaşamı. Ruhsar Demirel, 17 Haziran 1963 tarihinde Eskişehir’de doğdu. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1993-2009 yılları arasında Sağlık Bakanlığı görevini yürüttü. Daha sonra siyasete atılarak 2011 Türkiye genel seçimlerinde Eskişehir milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girdi.

Ruhsar Demirel, 17 Haziran 1963 tarihinde Eskişehir’de doğdu. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı üniversitede sağlık üzerine doktora yaptı. Bunun yanında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesin’de de din sosyolojisi eğitimi aldı. Ayrıca kamu ve sağlık yönetimi alanlarında da öğrenim gördü. 1993-2009 yılları arasında da Sağlık Bakanlığı görevini yürüttü.

Siyasi yaşamı

Ruhsar Demirel, 2009 yılında 9. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Olağan Büyük Kurultayı’nda merkez yönetim kurulu üyeliğine seçildi. 2011 Türkiye genel seçimlerinde de MHP’den Eskişehir milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girdi. Bunun yanında Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürüttü. 2015 seçimlerinde de yeniden Eskişehir milletvekili oldu. Kasım seçimlerinde de tekrar aday oldu ancak milletvekili seçilemedi

Özel hayatı

Şafak Demirel ile evlenen Ruhsar Demirel’in Orhun isminde bir oğlu vardır.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting