Ana Sayfa / İlginç / Rüyasında ABD doları almak anlamı

Rüyasında ABD doları almak anlamı

Rüyamda ABD doları alıyordum. Sonra aldığım dolarları kaybettim ve bulamadım. Kan ter içinde uyandım rüyamdan. Peki bu ne anlama geliyor rüyasında dolar almak ve dolar kaybetmek. 

Rüya ve dolar son günlerin iki önemli kelimesi. Bir kimse rüyasında ABD doları aldığını görüyorsa bundan ne mana çıkarmalı ve bu rüya nasıl yorulmalı. İşte biz de sizin için içinde dolar geçen tüm rüya yorumlarını bir makalede topladık.

Rüyada dolar görmek, rüya sahibinin maddiyatına işaret etmektedir. Kişinin idealist bir kişi olduğunu ifade etmektedir. Adaletli, hak hukuk bilen bir kişi olduğuna rivayet eder. Rüya sözlüğü yorumlarına göre rüyada dolar görmek, kişinin helal yoldan para kazanacağına, haramdan uzak olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada Dolar Saydığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında dolar saydığını görmesi her işinin yolunda gideceğine, tüm isteklerine ulaşacağına, hayatında hiçbir şeye engel olmayacağına rivayet eder.

Rüyada Dolar Aldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında dolar aldığını görmesi güzel ve bereketli günlere işarettir. Rüyayı gören kişinin güzel, bereketli ve bolluk içinde bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Dolar Bozdurduğunu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında dolar bozdurduğunu görmesi kişinin iş hayatında hayırlı ve temiz işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada Dolar Çaldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında dolar çaldığını görmesi Bir kişinin mahremiyetine girmek anlamına gelir. Rüya sahibi hiçbir kasıt gözetmeksizin, yakından tanıdığı bir kişinin kendi içinde yaşadığı bazı şeylere şahit olacak ve onları öğrenecek demektir.

Rüyada Dolar Topladığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında dolar topladığını görmesi karşısına çıkacak ve kendisine bol kazanç getirecek olan fırsat kapılarına tabir edilir. Temiz ve hayırlı paradır. Eğer rüya sahibi rüyasında şaibe ile ya da kuşku içinde dolar topladığını görürse o halde günahkâr olarak kazanç elde edeceği şeklinde ifade edilir.

Rüyada Dolar Destesi Görmek
Rüya sahibinin rüyasında dolar destesi görmesi temiz ve hayırlı paraya işaret eder. Rüya sahibinin karşısına çıkacak olan hayırlı ve bol kazanç getirecek olan fırsatlara delalet eder. Rüyasında dolar saydığını gören kişinin her işinin rast gideceğine, hayallerine ulaşmak için önünde hiçbir engel kalmayacağına ve kişi hakkında kötülük düşünenlerin amaçlarına ulaşamayarak kişinin yükselmesine engel olamayacaklarına yorumlanmaktadır.

Rüyada İçi Dolu Dolar Çantası Görmek
Rüya sahibinin rüyasında içi dolu dolar çantası görmesi yapılan işten çok büyük kar elde ederek zenginleşmek, fakirlikten kurtulmak, ün sahibi olmak, yapılan işte çevre edinmek, itibar görmek demektir.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting