Ana Sayfa / Kadınca / Rüzgar Erkoçlar baba olmak istiyor
RÜZGAR ERKOÇLAR CENAZE

Rüzgar Erkoçlar baba olmak istiyor

Rüzgar Erkoçlar çocuk özlemi çekiyor. Kızken cinsiyet değiştirme operasyonuyla erkek olan eski dizi oyuncusu Emret Komutanım dizisinin oyuncusu Rüzgar Erkoçlar çocuk istediğini ve baba olmak istediğini söyledi. Eski adı <nil Erkoçlar olan ve ameliyat sonrası Rüzgar Erkoçlar, Seren Serengil’in programında itiraflarda bulundu. 

Magazin gündeminde Rüzgar Erkoçlar, Nurdan Torun, Cenk Torun, Rüzgar Erkoçların kadın hali, Emret Komutanım dizisi, nil Erkoçlar, kızken erkek olan oyuncu gibi birçok aramalarla haberler okunuyor ilgi çekiyor. Son olarak Rüzgar Erkoçlar, katıldığı bir programda baba olmak istediğini söyledi. Rüzgar Erkoçlar ‘Çocuk istiyor musun?’ sorusuna bakın ne yanıt verdi İlişkisini emin adımlarla sürdüren Rüzgar Erkoçlar, baba olmak istediğini açıkladı.

RÜZGAR ERKOÇLAR ÇOCUK SAHİBİ OLABİLİR Mİ?

CİNSİYET DEĞİŞTİRME AMELİYATI OLARAK ERKEK OLAN BİRİSİ BİYOLİJİK OLARAK BABA OLABİLİR Mİ? TIP DÜNYASI BUNU FARKLI ŞEKİLDE AÇIKLIYOR. Rüzgar Erkoçlar, Duymayan Kalmasın programına konuk oldu. Özel hayatı ve gerçekleştirdiği projeleri ile ilgili konuşan Rüzgar Erkoçlar, Seren Serengil’in ‘Çocuk ister miydin?’ sorusuna; ‘Olacak tabi ki canım. 1 tane de olsa olsun. Ben kalabalık aileyi seviyorum. Çocukluğum kalabalık ailemle geçti. Şimdi azaldı. 5 yıl sonra çocuk sahibi olmayı düşünüyorum. Bir şeyleri biraz daha yaşamalıyım. Hatta kız arkadaşımla birlikte yaşamalıyız. Ama kız arkadaşım daha erken istiyor. Ne zaman olacağı kısmet…’

İlginizi Çekebilir

Kepez Belediye Başkanı tutuklandı

Teleferik kazası sonrası Antalya Kepez belediye başkanı ve 4 kişi tutuklandı. CHP’li belediye başkanı ttuklandı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting