Ana Sayfa / Sağlık / Saç nasıl siyahlaştırılır doğal yoldan

Saç nasıl siyahlaştırılır doğal yoldan

Selam ben Ahmet Kul, Edirne’den yazıyorum. yaşım 42 olmasına rağmen adeta başımda siyah saç teli kalmadı hepsi beyazladı. Doğal yoldan ve kimyasal kullanmadan saçlarımın nasıl siyahlaştırırım. habermuduru.com olarak beyazlaşan saçın yeniden siyaha dönmesi için ne yazabilirsiniz. Yardıma ihtiyacım var.

Simsiyah o güzelim saçlarınız şimdi kar yağmış gibi beyazladı mı. Ağaran ve kırçıllaşan saçlarınızı yeniden siyaha nasıl döndürebilirsiniz doğal yoldan. Okurumuz da böyle sormuş bizde en etkili saç siyahlaştıran yolu bulduk ve sizler için derledik. Ceviz hem beynimize hem de saçlarımıza en iyi gelen besindir, kuruyemiştir.

CEVİZ KABUĞUYLA SAÇ SİYAHLAŞTIRMA YOLU

Pahalı ve kimyasal ürünlerle saçınızı siyahlaştırmaya çalışıp hayal kırıklığına uğramayın. En etkili saç siyahlaştıran ve ağaran saçları yeniden siyaha döndüren formül ceviz kabuklu olanı. Taze ceviz kabuklarını döverek püre haline getirin.Bir tutam ceviz yaprağını yarım litre suda kaynatıp yirmi dakika kadar demlenmesini bekleyin.Sonra suyunu süzüp içine püre haline gelmiş olan ceviz kabuklarını ekleyin(1 Çorba kaşığı).Oluşan karışımı saçlarınızda bir saat bekletin..Haftada bir gün uygulamanız yeterli olacaktır.Saçlarınızın rengi değişir, saçlarınız koyulaşacaktır.

saçı siyahlaştırma için taze ceviz kabuğu formülü

Gelelim Edirne’den Ahmet Kul’un sorusuna bir yanıt daha verelim bu makelemizle. Saç neden ağarır ya da kırçıllaşır sorusunu artık sormak faydasız. bu saatten sonra saçımızı nasıl yeniden siyah yaparız sorusu daha doğru olur. Taze ceviz kabuklarını ceviz miktarına göre ayarladığınız suyla birlikte haşlayın.İçerisine ısıttığınız yarım kahve fincanı zeytin yağını ve bir tatlı kaşığı kuru (toz) mayayı ekleyin oluşan karışımı saçınızda iki saat kadar bekletin.Ayrıca maya saçlar için besleyici önemli maddeler içermektedir.

İlginizi Çekebilir

Magnum dondurmalarında büyük risk

Magnum’da metal ve plastik parçaları çıktı. Magnum dondurmalarında sağlık riski iddiası İngiltere’de. Magnum dondurmalar, plastik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting