Ana Sayfa / Genel / Yeni emeklilik sorgulaması (emeklilik nasıl öğrenilir)
EMEKLİLİK NASIL BAKILIR ÖĞRENİLİR SORGULANIR

Yeni emeklilik sorgulaması (emeklilik nasıl öğrenilir)

Nasıl emekli olurum, ne zaman emekli olurum ve emekliliğime ne kadar kalmış sorgusu. Emeklilik sorgulama ve bakma. İnternette emekli sorgulama sayfası ve öğrenme. Onca yıldır çalışıyorsunuz ve iz de ne zaman ve nasıl emekli olacağınızı merak ediyorsunuz. İşte bilgikahini olarak nasıl emekli olurumdan emeklilik yaşı ve emeklilik durumu öğrenme ile ilgili tüm bilgiler. 

Herkes bir günemekli olmayı hayal eder. Emeklilik sorgusu için sık sık internetten tanıdık eş dosttan bilgi almaya çalışırız. Hatta bu iş için iş güvenliği ve sosyal sigorta uzmanları bir de üstüne tonlarca para alıp sizin ne zaman ve kaç yaşında emekli olacağınızı hesaplar. Oysa siz de kolayca ne zaman emekli olurum sorgusunu yapabilir ve yaşınız ve işinizle ilgili tüm bilgileri rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

İNTERNETTE EMEKLİLİK SORGULAMA SİTELERİ VE ADRESLERİ

e-devlet üzerinden emeklilik yaşınızı hesaplayabilirsiniz. Ne zaman emekli olurum sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Emeklilik durumu sorgulama işlemini internet kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bu sorgulama işlemi 2 farklı yöntemle yapılabilmektedir. SGK internet sitesinde de emeklilik hesaplayabilirsiniz. Bu yöntemlerin nasıl yapıldığını yazımızın devamında bulabilirsiniz. E-SGM üzerinden şifresiz olarak gerçekleştireceğiniz emeklilik durumu sorgulama işlemi için öncelikle yazımızda sizlerle paylaştığımız linke tıklamanız gerekmektedir. Linke tıkladıktan sonra açılan sayfadan uyruğunuzu seçmelisiniz. Daha sonra kişi bilgisi sorgulama ekranında karşınıza gelen bölümde T.C kimlik numaranızı, nüfusa kayıtlı olduğunuz ili, doğum yılınızı, cilt numaranızı ve resimde yer alan güvenlik kodunu doğru bir şekilde girerek “Bilgileri Sorgula” butonuna tıklayınız. turkiye.gov.tr üzerinden emeklilik sorgulama ve emeklilik yaşı hesaplama.

EMEKLİLİĞİ ERKENE ALMAK İÇİN YOLLAR VE ERKEN EMEKLİLİK ŞARTLARI 2017 İÇİN

online emeklilik sorgulama ve emeklilik yaşı öğrenmek için belli bilgileri girmeniz gerekmektedir. Emeklilik tarihi hesaplama işleminiz için öncelikle yazımızın sonunda sizlerle paylaşacağımız bağlantı adresine tıklayınız.

Cinsiyetinizi seçiniz.

Açılan sayfada bulunan kutucuklardan ilkine doğum tarihinizi yazmalısınız.

Sigortaya başlama tarihinizi yazınız.

Bitiş tarihinizi yazınız.

Eğer çakışan tarihler varsa bu tarihler dikkate alınmayacaktır.

Ayrıca görevden ayrılıp tekrardan göreve başladıysanız ekle butonuna basarak bu tarihleri de eklemelisiniz.

Bütün bilgileri yazdıktan sonra emeklilik tarihinizi öğrenebilirsiniz

Unutmamalısınız bu bilgiler resmi evrak niteliği taşımamaktadır, yalnızca bilgilendirme amaçlıdır.

İlginizi Çekebilir

Tavukta ihracat yasağı

Tavuk ve tavuk ürünlerine ihracat yasağı geliyor. tavuk eti fiyatlarını düşürmek için ihracatı yasaklanıyor. Son …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting