Ana Sayfa / Manşet / Şamil Tayyar’dan istifa iddiasına yanıt
ŞAMİL TAYYAR

Şamil Tayyar’dan istifa iddiasına yanıt

AKP’den istifa edeceği öne sürülen Şamil tayyar yeni bir açıklama yaparak bu iddiayı yalanladı. Şamil Tayyar, AK Parti içindeki kripto fetöcülerin aktif olduğunu söyledi. Yayınlanan 2 KHK’nın ardından “FETÖ halen iş başında, herkes kör ve sağır, mücadele raydan çıktı, AK Parti eliyle AK Parti’nin altı oyuluyor, yazıklar olsun. Pes ettim, artık yokum” diyen AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’dan yeni bir açıklama geldi.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, pes ettim sözleri ardından istifa iddiasıyla gündeme yeniden gelmişti. Tayyar, milletvekilliğinden ve partisinden istifayı düşünmediğini açıkladı. 689 ve 690 sayılı kanun hükmünde kararnameler (KHK) yayımlandıktan sonra “FETÖ halen iş başında, herkes kör ve sağır, mücadele raydan çıktı, AK Parti eliyle AK Parti’nin altı oyuluyor, yazıklar olsun. Pes ettim, artık yokum” diyen AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’dan yeni açıklamada bulundu.

“Kırgınlığım partimin iç meselesidir” diyen Tayyar, “İstifa milli irade ve davaya ihanettir. Rabbim birliğimizi daim kılsın. Hainler, kriptolar sevinmesin” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting