Ana Sayfa / İlginç / Süleyman Özışık, boyacılığa geri mi dönüyor

Süleyman Özışık, boyacılığa geri mi dönüyor

Özışık kardeşlerin sonu belli oluyor. Hadi ve Süleyman Özışık kardeşler bir yandan internet siteleri öbür yandan ekranlardan racon kesip, iktidara ve bazı çevrelere gül dağıtıyordu. Süleyman Özışık’ın gazeteciliği bırakıp eski mesleğine döndüğü öne sürülüyordu nitekim Ağabeyi Hadi Özışık bunu doğruladı. Hadi Özışık’ın da hem Sedat Peker hem de AKP kanadına yönelik üstelik Süleyman Soylu’yu da zor durumda bırakan hareketlerine rağmen ortalıkta dolaşması da dikkat çekiyor. Hadi ve Süleyman Özışık’ın iddia edildiği üzere suçlarına rağmen hala bir ifadelerinin bile alınmaması ise ‘bunları kim ya da kimler koruyor” sorularını gündeme getiriyor. Hadi Özışık, kardeşi Süleyman Özışık’ın nerede olduğu sorularına dair yaptığı açıklamada “Süleyman Özışık mesleğini bıraktı” dedi.

Süleyman Özışık’ın asıl mesleği ne,ne iş yapıyor, ne zaman gazeteci oldus oruları. Özışık kardeşlerin ibretlik yaşamı hala gündemde. Hadi Özışık, nargile tüttürürken mafya lideriyle sohbeti ortada iken, Süleyman Soylu gerçeği var iken hala ahkam kesmesi, sahibi olduğu internet siteleri üzerinden iddialara göre bazı yerler için haraç istemesi dikkatlerden kaçmıyor. 

SÜLEYMAN ÖZIŞIK ASIL MESLEĞİNE DÖNDÜ MÜ?

Hadi Özışık, suç örgütü lideri Sedat Peker’in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile kendisi arasında arabuluculuk yaptığını iddia ettiği Süleyman Özışık’ın mesleğini bıraktığını açıkladı.

İnternethaber sitesinin kurucusu Hadi Özışık, kardeşi Süleyman Özışık’ın nerede olduğuna dair açıklama yaptı.

Uzun zamandır ekranlara çıkmayan Süleyman Özışık hakkında kendisine sık sık “Süleyman Özışık nerede?” sorusunun yöneltildiğini belirten Hadi Özışık, Youtube kanalında şu açıklamayı yaptı:

Uzun zamandır ekranlara çıkmayan Süleyman Özışık hakkında kendisine sık sık “Süleyman Özışık nerede?” sorusunun yöneltildiğini belirten Hadi Özışık, “Hep bana soruyorsunuz ‘Süleyman Özışık nerede?’ diye. Ben size söyleyeyim nerede olduğunu; Süleyman Özışık mesleğini bıraktı kardeşim. Biliyor musunuz, en zor zamanlarda savunduğu ve uğrunda herkesin hedefi haline gelen Süleyman Özışık, Sedat Peker gündeme getirdi diye herkes arkasını ona döndü ve bir tek kişi, ‘Kardeş sen bize lazımsın demedi.

Süleyman Özışık’a “Geç ekranın karşısına konuş” dediğini de belirten Hadi Özışık sözlerine şöyle devam etti:

Bana tepki gösterdi ‘Ağabey, dedi; ben ne konuşayım ya! Ben bir davaya gönül vermişim… Ben kendimi ortaya koymuşum, bu sol cenahtaki kesimin bana saldırı sebebi bu… Peki kim var şu anda yanımda, dedi.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting