Ana Sayfa / Kime Ait / Survivor Adem Kılıçcı nereli, yaşı ve neci
ADEM KILIÇCI SURVİVOR 2017'DE

Survivor Adem Kılıçcı nereli, yaşı ve neci

Adem Kılıçcı ismi size bir şey hatırlatıyor mu? Milli Boksör Adem Kılıçcı 2017 Survivor ünlüler takımının favori isimlerinden biri olacak gibi görünüyor. Adem Kılıçcı için Acun Ilıcalı da dikkatle takip edilmesini öneriyor. Peki kim bu Adem Kılıçcı, Survivor Adem Kılıçcı kaç yaşında, nereli ve gerçek mesleği ve eğitimi ne diye de sorabilirsiniz. 

Bu yıl Survivor 2017 çok renkli geçecek. Ünlüler kadrosunda Survivor yıldızı olacak isimlerden biri de boksör Adem Kılıçcı. Adem Kılıçcı kim aslında hepimiz onu yakından tanıyoruz.

Adem Kılıççı, Türk boksör. İstanbul’daki Fenerbahçe Boks Şubesi’nin üyesidir. Antalya’da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya aldı. Şikago’nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda bronz madalya elde etti. İstanbul’daki Fenerbahçe Boks Şubesi’nin üyesidir.

Antalya’da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya aldı. Şikago’nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda bronz madalya elde etti.

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders’a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3’üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı.

2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda da Türkiye adına ter döktü.

İlginizi Çekebilir

Gülnihal Karadereli bıçalı saldırıya uğradı

Gülnihal Karadereli çalıştığı Marmaray’da bıçaklı saldırıda yaralandı. İstanbul’da Marmaray İstasyonu’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting