Ana Sayfa / İlginç / Survivor Atakan Işıktutan boğuldu mu?

Survivor Atakan Işıktutan boğuldu mu?

Atakan Işıktutan Survivor 2019 boğuldu mu su oyununda nasıl sakatlandı son durumu. Survivor Atakan Işıktutan aslen nereli, neci ve yaşı bilgileri.Survivor Türkiye Yunanistan’ın başarılı yarışmacılarından biri olan Atakan Işıktutan kimdir? Atakan kaç yaşındadır? Siyah takımda yer alan Survivor Atakan ile ilgili ayrıntıları sizler için derledik.

Survivor 2019 dokunulmazlık oyunu Atakan Işıktutan havuzda sakatlandı, boğuldu mu diye aranıyor. Atakan Işıktutan aslen nereli, mesleği, eğitimi ve kimdiri merak ediliyor. 13 Nisan TV 8 Survivor 2019 dokunulmazlık oyunu kazananı ve Atakan Işıktutan’ın sakatlanması son sağlık durumu bilgileri. Survivor’da Siyah Takım’da yer alan Atakan Işıktutan kimdir? Şuana kadar oynadığı 80 oyunda 47 galibiyet alan Atakan, başarı sıralamasında 5. sırada.

ATAKAN IŞIKTUTAN KİMDİR?

15 Aralık 1994 tarihinde İstanbul Şişli’de dünyaya geldi. 2016’da İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Atakan Işıktutan, 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansa başladı ve hala devam ediyor. 4 yaşında yüzmeye başlayan Atakan, sporu hayatından hiç çıkarmadı. İlkokul, ortaokul ve lise yılları basketbolla geçti, İstanbul içerisinde güzel başarılar elde etti. 2013’te basketbolu bıraktı ve fonksiyonel fitness adı altında CrossFit’le tanıştı. Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katılıp başarılar sergiledi. 2018’de yapılan son şampiyonada kendi kategorisinde 1., yine aynı sene yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonası’nda 2. oldu. Ayrıca diksiyon ve oyunculuk eğitimleri aldı.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting