Ana Sayfa / İlginç / Trabzon’a Denizli darbesi

Trabzon’a Denizli darbesi

Trabzonspor 1-Denizlispor 2 maçın sonucu ve golleri geniş özeti. Trabzonspor Yukatel Denizlispor canlı! Trabzonspor Yukatel Denizlispor maçı ile Süper Lig’de 15. hafta mücadelesi sona eriyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin mağlup olduğu, Galatasaray’ın ise berabere kaldığı haftada Trabzonspor kazanarak 29 puanla haftayı ikinci kapatmak ve ezeli rakiplerini geride bırakarak Sivasspor’u takip etmek istiyor. Denizlispor ise üç puan alarak 21 puanla tehlike bölgesinden uzakta kalmanın peşinde

Maç sonucu Trabzonspor Denizlispor 1-2. Denizlispor Trabzon’da deplasmanda galip geldi. Trabzonspor, Süper Lig’in 15’inci haftasında sahasında Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ligde son oynadıkları Antalyaspor maçının ilk 11’inden farklı olarak Yukatel Denizlispor karşısında 3 değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adamın sağ bekte Serkan’ın yerine yaşadığı hafif sakatlığın ardından takıma dönen Pereira’ya, sol bekte sakatlanan Kamil Ahmet’in yerine sakatlığının ardından takıma dönen Novak’a ve orta sahada ise Abdulkadir Parmak’ın yerine kart cezasını tamamlayan ve takıma dönen kaptan Sosa’ya ilk 11’de görev verdi. Sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Abdülkadir Ömür, Kamil Ahmet Çörekçi, Majid Hosseini ve Ahmet Canbaz’ın yanı sıra Arda Akbulut kadroda yer almadı.

TRABZONSPOR YUKATEL DENİZLİSPOR MAÇI İLK 11’LER

STAT: Medical Park Stadyumu

HAKEM: Halis Özkahya

SAAT: 20:00

YAYIN: beIN SPORTS HD 1

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Obi Mikel, Sosa, Sturridge, Nwakaeme, Yusuf, Sörloth

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

YUKATEL DENİZLİSPOR: Stachowiak, Zeki, Oğuz, Mustafa, Bergdich, Murawski, Aissati, Olcay, Sacko, Barrow, Rodallega

TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

Trabzonspor’da üçer sarı kartlı Hosseini, Campi, Yusuf Sarı ve Nwakaeme ceza sınırında bulunuyor. Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz ve Kamil Ahmet sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemiyor. Denizlispor’da ise sakatlığı bulunan Sapunaru ile kart cezalısı Sackey karşılaşmada görev yapamıyor.

İlginizi Çekebilir

Robotun rubik küpü rekoru

Rubik Küpü en hızlı çözüm yolu artık ir robotta. Robot rubik küpünü rekor saniyede çözdü. …

Sınırsız Hosting