Ana Sayfa / İlginç / TRT’de skandal alt yazı

TRT’de skandal alt yazı

TRT, Azerbaycan Sivillere saldırıyor diye KG attı ortalık karıştı. TRT kimin televizyonu kime hizmet ediyor ve başındaki yöneticiler kimler ve neden TRT bu hale düştü sorumluları kim diye onlarca Tweet atılıyor. 

TRT’deki skandallara bir yenisi daha eklendi ve sosyal medyada #HaddiniBilTRT diye hastag açıldı. TRT Haber’de Azerbaycan sivillere saldırıyor kj’si yazıldı büyük tepki çekti. Daha Önce de cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken çok ilginç kj’ler yazılmıştı. Peki TRT’de gerçekte neler oluyor ve TRT yöneticileri bu skandalların farkında mı? Türk milletinden her yıl milyarlarca lira akan TRT nasıl bu hale düştü, kimler bu hale getirdi diye soruluyor. Umarız bunların hepsi birer montajdır. Yoksa TRT’nin çok iyi bir elden geçirilmeye ihtiyacı var ve gerçek liyakat sahibi vatansever gazetecilerin ve yöneticilerin işbaşına gelmesi kaçınılmazdır.

TRT kanallarındaki barız skandallardan bazıları bunlar ve sosyal medyada çok fazla dolaşımda. TRT’nin bu skandallar karşısında atacağı adımlar da merak edilmiyor değil.

Hatta bir Twitter kullananı: Profil fotosunda F ve G harfleri olan bir TRT Haber editörü(!) Not edin bir gümbürtü duyuyorum… diyor.

Atan Benli de. “TRT’nin uzun süre yaptığı bu SKANDAL hata dünya basınına “İstemeden de olsa gerçekleri yazıyorlar artık” diye servis edilmeye başlandı.” diye yazdı

İlginizi Çekebilir

The Simpsons Larry öldü

The Simpsons karakteri Larry öldü. İlk bölümden beri The Simpsons’ta yer alan ‘Larry’ karakteri öldü …

Sınırsız Hosting