Ana Sayfa / Manşet / Truva atından düştü öldü
TRUVA ATI

Truva atından düştü öldü

Troya filmiyle ünlendi Çanakkale’deki Truva atı ve şimdi de ölümle gündeme geldi. Truva atından düşerek ölen adam Çanakkale’de günün konusu oldu. Çanakkale’ de kordon boyunda bulunan Truva Atı’na tırmanan Mestan Güney isimli vatandaş inmeye çalışırken kafa üstü düşerek hayatını kaybetti.

Truva atı ölümüne neden oldu Mestan’ın. Çanakkale’de Truva atı Troya filminden kalan bir parça bu kez ölümle gündeme geldi.

TRUVA ATINA ÇIKTI DÜŞTÜ ÖLDÜ

Truva Atı’na tırmanan Mestan Güney için, çevredekiler durumu itfahiye ve polise bildirdi. Ardından bulunduğu yerden inmeye çalışan vatandaş Truva Atı’nın baş kısmından beton zemine kafa üstü düştü.

Çevredekilere büyük panik yaşatan olayda, yüksekliği yaklaşık 12.5 metre olan yerden düşen ve kafasından ağır biçimde yaralanan vatandaş bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Daha önce 2015 yılında benzer bir şekilde Truva Atı’na tırmanan Güney, itfaiye ve polislerin iknası sonucu aşağı indirilmişti.

İlginizi Çekebilir

Güzel bir cilt için yapılması gerekenler

Cildinizin güzelleşmesi için yapabileceğiniz prati işlemler. Güzel bir cilde nasıl sahip olunur bilgisi. Beslenme uzmanları …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting