Ana Sayfa / Kadınca / Beste Uyanık neci, yaşı ve işi

Beste Uyanık neci, yaşı ve işi

Beyaz Show’a katılan Beste Uyanık asıl mesleği ne, kadın rallici Beste Uyanık ve Beste Uyanık yaşı, nereli, memleketi ve işi bilgileri. Beste Uyanık, CNN Türk’te yayınlanan Özel Sektör programını sunuyor. Beste Uyanık bu akşam Beyaz Show’a konuk olacak. Peki Beste Uyanık kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Sunucu Beste Uyanık kaç doğumlu, evli mi ve asıl işi ne merak ediliyor. Bu akşam yani 4 Mayıs Beyaz Show’a katılan Beste Uyanık kadın rallici aynı zamanda ve kadın araba yarışçısı olan Beste Uyanık bir çok işi yapabiliyor. Ekranların sevilen yüzü Beste Uyanık Beyaz Show’a konuk oluyor. Beste Uyanık’ı tanımayanlar ise Beste Uyanık kimdir, kaç yaşında, mesleği ne ve nereli aramaları yapıyor. İşte hayatına dair merak edilenler…

BESTE UYANIK KİMDİR?

6 Mart 1987 doğumlu olan Beste Uyanık, adını ünlü doktor ve bestekar Prof. Dr. Alaattin Yavaşça’dan aldı. İlköğretimden lise sona kadar Nişantaşı Işık‘ta okuyan Beste Uyanık, mühendis olacak diye beklenirken modaya merak sardı ve New York’taki Parsons School of Design’a gitti. 2 yıl sonunda dikiş makinasıyla olan savaşını kaybetti. Ve ardından New York University’de Medya, Grafik Tasarımı ve Ekonomi bölümlerini bitirdi. Yüksek lisansını da New York’ta bulunan Pace University’de Görsel İletişim ve Medya Sanatları üzerine yaptı. 2010’da bitirdiği yüksek lisans sonrası New York Film Academy’de oyunculuk eğitimi aldı.
beste-uyanik-caps2

LİSANSLI RALLİ PİLOTU

Beste Uyanık, New York’ta Amerika’nın önde gelen dergi ve televizyon kanallarında editörlük yaptı. Dünyaca ünlü organizatör Preston Bailey’nin internet ve televizyondan sorumlu editörü olarak çalıştı. 2012 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yapan Beste Uyanık, Dialog Eğitim Merkezi’nde spikerlik, sunuculuk ve diksiyon eğitimi aldı. Yurtdışında 7 yıl boyunca Lime Rock Park Nascar Araba Yarış Merkezi’nde lisanslı ralli pilotu olarak 100’den fazla araba yarışına katılan Beste Uyanık’ın uzmanlık alanları Off-Road ve pist yarışları.

Beste Uyanık, pazar günleri ekrana gelen Özel Sektör programını sunuyor ve Ekonomi Servisi’nde haber yapıyor.

İlginizi Çekebilir

Ceyda Ersoy hostese saldırdı

Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy bu kez hostese saldırı haberi ile gündem oldu. “Ciciş Kardeşler” olarak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting