Ana Sayfa / Kadınca / Koray Avcı yaşı, şarkıları ve nereli

Koray Avcı yaşı, şarkıları ve nereli

Şarkıcı yazar Koray Avcı aslen nereli,kimdir ve asıl işi ne kadınlar merak ediyor. Koray Avcı şarkıları, sözleri ve Koray Avcı yaşam hikayesi de oldukca ilginç bir isim. Güleryüzü ve güçlü sesi ile kendini sevdirmeyi başarmış Koray Avcı hakkında birçok soru merak ediliyor. Kısa sürede milyonlarca genç yaşlı dinleyici kitlesine sahip olan Koray Avcı, kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte hayat hikayesi…

Koray Avcı asıl mesleği, nereli ve kim bilgileri. Koray Avcı YouTube şarkıları ve sözleri büyük beğeni topluyor. Youtube’da söylediği şarkılarla üne kavuşan Koray Avcı’nın bugün dinleyicisi milyonları aştı. Avcı aslında müzik yolculuğuna Ankara’daki bazı performans mekanlarında zaman zaman şarkı söyleyerek başladı. Peki Koray Avcı kimdir ve kaç yaşında?

KORAY AVCI KİMDİR?

Koray Avcı, 1 Ocak 1984, Ankara doğumlu, söz yazarı, bestekâr, müzisyen ve şarkı yorumcusudur. Ankara’da doğup büyüyen Koray Avcı, aslen Erzincan ilinin Tercan ilçesindendir. Çocukluğundan beri resim ve müziğe karşı ilgisi vardır.

Müzik yolculuğuna Ankara’daki bazı performans mekanlarında zaman zaman şarkı söyleyerek başlamıştır. Avcı ailesi çocuklarının “ilim irfan sahibi” bir kişi olmasını ister ve onu pozitif bilim alanında öğrenim görmesinde ısrar ederler.
2012 yılında okul bittikten sonra Ankara’ya temelli dönen Koray Avcı, daha önce çıktığı hiçbir yerde sahne alamaz. Bu kez sıra Ankara sokaklarındadır. Bir başka gitarcı arkadaşıyla beraber sokaklarda, hatta toplu taşıma araçlarında çalmaya başlarlar. Yine 2012 yılı içerisinde metroda söylediği şarkının bir genç tarafından kaydedilip paylaşılması ve bu videonun çok ilgi görmesi üzerine Koray, kendi videolarını çekip YouTube gibi sosyal medya platformlarında yayınlamaya başlar. Sosyal medyada ilgi odağı olur ve paylaştığı videolar ciddi izleme sayılarına ulaşır. Günden güne artan talep doğrultusunda gerek yurt içinde gerekse yurt dışında konserler verir. Güçlü ve samimi yorumu ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşır. Ülke mozaiği ve dinamiğine uygun her yöreye ait şarkı ve türkülere kendi yorumunu katarak seslendiren Koray Avcı, kendi besteleri, şiirleri ve seyirci ile sohbet tadında ilerleyen zaman zaman interaktif bir hal alan sahne performansı ile kendine özgü bir tarz yaratır.

24 Haziran 2016 tarihinde Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle Sonra Dersin Ki adlı ikinci albümünü piyasaya sürmüştür.

İlginizi Çekebilir

Ceyda Ersoy hostese saldırdı

Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy bu kez hostese saldırı haberi ile gündem oldu. “Ciciş Kardeşler” olarak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting