Ana Sayfa / Yaşam / Ertan Şahin nereli, kim ve neci (Kozlu Belediye)
ERTAN ŞAHİN KİMDİR

Ertan Şahin nereli, kim ve neci (Kozlu Belediye)

Ertan Şahin aslen nereli, kaç yaşında ve ölüm nedeni ne? Ölen AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ne zamandır belediye başkanıydı ve ne kanseriydi soruları. Lenfomadan ölen Ertan Şahin neci ve kim bilgileri. AK Parti’den 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde belediye başkanı seçilen Şahin, geçen yıl lenfoma kanseri teşhisi konmasının ardından Ankara Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde tedavi görmeye başlamıştı. Bir süre önce tekrar hastaneye yatan ve dün kalbi duran Ertan Şahin, doktorların müdahalesi sonucu yaşama döndürülmüştü.

ERTAN ŞAHİN ASLEN NERELİ, KAÇ DOĞUMLU VE ÖLÜM NEDENİ

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı AKP’li Ertan Şahin‘in ölüm haberleri sonrası Ertan Şahin kimdir diye aranmaya başlandı. 1967 yılında Kozlu”da doğan Ertan Şahin, ilk ve orta öğrenimini Kozlu”da, Lise öğrenimini Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünde tamamlandı. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olan Şahin, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Ertan Şahin 2014 yılındaki seçimlerde Kozlu Belediye Başkanı seçilmişti.

İlginizi Çekebilir

Erdoğan, Hasan Kılıç’ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan., tarikat liderinin cenazesine katıldı. Erdoğan, İsmailağa cemaat liderinin cenazesinde. Cübbeli Ahmet. İsmailağa cemaatinin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting