Ana Sayfa / Kadınca / Mr. Muscle kime ait, hangi ülkenin?

Mr. Muscle kime ait, hangi ülkenin?

Mr.Muscle kime ait?, hangi ülkenin ?, Mr.Muscle hangi ülkenin markası ?, Mr.Muscle ne ? kime ait , Mr.Muscle firması ?, kuruluşu , bilgileri Mr Muscle ne zaman kim ? tarafından kuruldu ? ve kim tarafından bulundu ?

Mr.Muscle ev kadınlarının baş kahramanı hakkınde mutlaka bilinmesi gereken bilgiler Mr.Muscle hakkında her şey burada. Amerikan menşeili bir yağ ve yemek artığı temizleyicisi olarak hizmetlerine başlayan Mr.Muscle; yıllar süren çalışmalarının kazandırdığı tecrübe sonucunda temizlik biliminin en bilgelerinden olduğunu bize defalarca kanıtlamıştır. Zaten o çocukluğumuzdan hatırladığımız Mr.Muscle reklamları hiç unutulur mu? Adamlar sübniminalleri ta o zamandan yerleştirilmişler. Neyse; hadi şimdi temizlik biliminin öncülerinden olan bu ürünün üreticisini, kuruluşunu ve geçmişini inceleyelim:

Mr.Muscle’ın kuruluşu

Böyle yeni bir temizlik ürününün ortaya çıkmasına vesile olan sorun fırınlar olmuştur değerli okur arkadaşlarım . Yemek yapmak için kullanılan; hem zaman hem de emek yönünden ev hanımlarına birçok kolaylık sağlayan fırınlar dünyada her geçen gün daha çok hanede kullanılmaya başlanmıştır. Fakat bununla birikte yeni bir sorun baş göstermiştir: Fırınlarda miss gibi yemekleri pişiriyorsuz tamam da; ev kadınlarının en büyük düşmanı olan ve fırınlardahayli fazlasıyla beliren bu eziyet haline gelen yağ lekelerin nasıl yok edeceksiniz?

Bunun için Mr.Muscle öncesinde çözüm sunan birçok ürün piyasaya sürülmüş olsa da; hiçbiri onun kadar etkili olamamıştır. Çünkü ya derin yağ lekelerini çıkarmakta yetersiz kalıyorlar; ya da lekeyi çıkarmak için arttırılan aşındırıcı gücün yan etkisi olarak fırına zarar veriyorlar; ya da her iki riskten de kurtulayım derken kullanılan kimyasal yöntemler sonucunda fırın içerisinde zararlı olabilecek karbon lekeleri bırakıyorlardı.Bu probleme çare bulmak için araştırmalar yapmakta olan Drackett isimli şirket; fırının yapısına zarar vermeden en zorlu lekeleri bile kolayca çıkarabilecek kimyasal bileşikler üzerinde çalışmıştır. En sonunda; 1986 yılında fırın içerisindeki kurumuş veya derinleşmiş kirleri basitçe sökülebilecek şekilde yumuşatıp yüzeye çıkaran bir ürün üretilmiştir. İşte o ürün; Mr.Muscle’dır. Fakat o zamanlar bu ismi almadan; Drackett şirketinin ürün olarak; Bristol-Myers Squirb adlı bir Amerikalı bir holdingin bünyesinden faaliyet göstermeye başlamıştır.

S.C. Johnson&Son; Mr. Muscle’ı satın alıyor

1986 yılında piyasaya sürülmesinden itibaren Drackett ve Bristol-Myers bu ürünün meyvelerini çok kısa sürede toplamayı başarmış; ürettikleri temizleyici dünyanın dört bir yanındaki müşterilerince memnuniyetle karşılanmıştır. Bu potansiyeli fark eden İngiliz S.C. Johnson&Son şirketi; Drackett’i Bristol-Myers Squirb’den 1992’de satın almış; ürüne Mr.Muscle adını vermiş ve bugün bildiğimiz son şekline sokmuştur.

Yani tek cümleyle açıklarsak Mr.Muscle; 1986’de Drackett ve Bristol-Myers Equirb tarafından kurulmuş fakat 1992’de S.C. Johnson&Son tarafından satın alınmasıyla Mr.Muscle ismini almıştır.

Mr.Muscle’ın sahibi kim?

Aradan geçen 23 yıl boyunca ürünün telifinde herhangi bir değişiklik olmamıştır. Hala Mr.Muscle’ın sahibi S.C.Johnson&Son şirketidir. Onun CEO’luğunu da 5. kuşaktan bir Johnson torunu olarak Herbert Fisk Johnson III yapmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Yalan dizisi konusu, oyuncuları

Kanal D Yalan Dizisi seti nerede, yalan dizisi nerede çekiliyor. Yalan dizisi konusu ne, kimler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting