Ana Sayfa / İlginç / Vampyr hile ve çıkış tarihi

Vampyr hile ve çıkış tarihi

Vampyr oyunu çıkış tarihi ve oynanabilecek platformlar belli oldu. Vampyr oyun fiyatı ve Vampyr oyun hilesi için şimdiden çok sık arama yapılmaya başlandı. Uzun bir süredir Steam’de bulunan Vampyr’in nihayet çıkış tarihi belli oldu. Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen oyun 5 Haziran 2018’de karşımıza çıkacak.

Oyun severlerin merakla beklediği Vampyr oyunu çıkıyor. Peki Vampyr nasıl bir oyun ve konusu ile Vampyr hilesi bulundu mu soruları da yanıt aranıyor. Gerilim yüklü bir oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Vampyr, aksiyon sahneleri ve zengin içeriği ile milyonlarca oyuncu tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Focus Home Interactive tarafından 5 Haziran’da yayınlanacak olan oyun Steam’de 180.00 TL gibi bir fiyata sahip. Şu sıralarda yüzde 10 indirime giren oyun 162.00 TL olarak satışlarına devam ediyor. Oldukça kanlı sahnelerden oluşan oyunda geniş bir harita bizleri bekliyor.

Belirli bir yaş kriteri olacak olan oyunda ateşli silahların yanı sıra yakın dövüş silahları da yer almaktadır. Özellikle oyunda yer alan bıçaklar ve toplu silahlar alışılmışın dışında özelliklere sahiptir. Gerçekçi grafikleri ile oyuncuları etkilemesi beklenen oyun çeşitli ertelemeler ile sık sık gündeme gelmişti. Daha önceleri 2017’nin son baharında çıkış yapacağı konusunda açıklama yapan geliştirici firma, nihayet kesin çıkış tarihini oyuncularla paylaştı. Henüz oyunun sistem gereksinimleri bilinmezken, oyuna dair yeni bir fragman da bugün oyun severlere sunuldu.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna aynı tarihte çıkış yapacak olan Vampyr 5 Haziran 2018’de raflardaki yerini almış olacak. Şu sıralarda yüzde 10 indirimli fiyat etiketi ile satışlarına devam eden oyun, ne zamana kadar indirimde kalacak bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting