Ana Sayfa / Kadınca / Gülben Ergen-Erhan Çelik boşanma nedeni

Gülben Ergen-Erhan Çelik boşanma nedeni

Gülben Ergen ile Erhan Çelik evliliği bitiyor, iki ünlü boşanıyor. Erhan Çelik ile Gülben Ergen aşkları ve evlilikleri ile günlerce konuşulmuş ve bu fotoğraftaki gibi mutlu günleri hep sürecek zannedilmişti. Oysa ikisi de açıklama yaptı  ve yollarını ayırma kararı aldıklarını açıkladı. Peki Erhan çelik ile Gülben Ergen şöhrete, paraya rağmen neden boşanıyor? Aşk zamana mı yenik düştü yoksa işin içinde daha sonradan öğreneceğimiz bir durum mu var? Zaman gösterecek. 

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Erhan Çelik ile boşanıyor. Bu haber magazin dünyasındaki aşkların ve evliliklerin nasıl da pamuk ipliğine bağlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Şöhretliler, paralılar ve bir elleri yağda bir elleri adeta balda olan insanların da demek ki bilmediğimiz özel durumları kendi içlerinde sıkıntıları  olabiliyormuş.

ERHAN ÇELİK NEDEN GÜLBEN’DEN BOŞANIYOR

Erhan Çelik TRT1’de ana haberi sunuyor ve çok ünlü oldu biranda. Açıklaması da bir o kadar kısa.

“Bugün çıkan haberlerle ilgili doğru bilgiyi birinci elden alabilmeniz adına aşağıdaki duyuruyu sizinle paylaşmak istedim.

Kendisine büyük sevgi, saygı ve sadakatle bağlı olduğum Sayın Gülben Ergen hanımefendi ile güzel başlayan evliliğimizi son dönemde bir hayli yıprattık ve tükettik. Bu nedene doğru tercihin yollarımızı ayırmak olduğunu düşünüyorum. Kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle mahkemeye başvurumu yaparak boşanma davası açtım. Her ikimizin de yolunun hayırlı ve açık olmasını diliyorum”

GÜLBEN ERGEN’NİN AÇIKLAMASI DA İLGİNÇ

Ünlü sanatçı Gülben Ergen açıklaması Instagram üzerinden yaptı. Tabi Erhan çelik ile olan tüm fotolarını kaldırdıktan sonra. Okuyalım birlikte:

“Yoluma tek başıma devam etmeye karar verdiğim doğrudur…Kararım en hayırlısıdır… Bundan sonra yolum hep aydınlık ve ışıklıdır. Olan her ne ise benim ve oğullarım için en hayırlı olandır.”

Bakalım zaman ne gösterecek bu iki ünlünün boşanmasının ardından..

İlginizi Çekebilir

IBAN kiralayana 1 yıl hapis

IBAN kiralayana hapis geliyor. Banka hesaplarını başkalarına kiralayanlar hapse girecek. Kara para alama yöntemlerine darbe. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting