Ana Sayfa / İlginç / İzmir 29 Ocak altılı tahmin (İzmir altılı tüyo)

İzmir 29 Ocak altılı tahmin (İzmir altılı tüyo)

İzmir altılı ganyan 29 Ocak tahminleri ve tüyoları ahırdan. İzmir altılı ganyan başlama saati 15.00. En iyi altılı tahmin sitesi ve at yarışı tahminleri altılı ganyan şablonları İzmir altılısı 29 Ocak Pazar 2017

İŞTE İZMİR BANKO ALTILI KUPONU 29 OCAK

1. AYAK: 1 – 2 – 3 // 6 – 5 – 8

2. AYAK: 4 – 10 – 6 – 5 // 1 – 9

3. AYAK: 7 – HAMARAT (BANKO)

4. AYAK: 1 – CEMCEM (BANKO)

5. AYAK: 1 – 2

6. AYAK: 1 – 2

İZMİR ALTILI 29 OCAK KOŞACAK ATLARIN DERECELERİ VE EN İYİ TAHMİNLER

At yarışı bilim işidir, biraz da şans.

1. KOŞU – (ALTILI GANYAN BU KOŞUDAN BAŞLAR): 5 ve Yukarı Arapların ŞARTLI-4 mücadelesi ile İZMİR’de ALTILI GANYAN heyecanı başlayacaktır. 2000 mt.’lik uzun mesafeli kum pistte izleyeceğimiz bu koşuda; 1 – EYVAH UZUN MEHMET , 2 – SIRACA ve 3 – KAÇIN GELİYOR burada öncelikli olarak kazanmasını beklediğim isimlerdir. Sürpriz için ise; 6 – MUHRİP , 5 – KARAMÜRSEL ve 8 – TORNACI geniş kuponlara eklenebilir.

2. KOŞU: GÜNÜN GANYANI BU KOŞUDA EKRANLARA GELECEKTİR. 5 ve Yukarı Arap atların HANDİKAP-16 yarışı ise 1400 mt.’lik kum pistte ekranlara gelecektir. BEŞLİ GANYAN’ın ilk ayağı olan bu koşu aynı zaman da günün ganyanının belirleneceği yarıştır. 4 – HORASANGÜNEŞİ , 10 – ZATI ŞAH , 6 – ÖZGÜRÜNOĞLU ve 5 – KORATEŞ (2 ile eküri) bu koşuda birlikte şans verilmesi gereken safkanlar olarak görüyorum. 1 – CANIM MİRA ve 9 – SOYLUKRAL ise geniş kurgularda sürpriz olarak değerlendirilebilir.

3. KOŞU: 4 ve Yukarı İngilizlerin ŞARTLI-3 koşusu ile DÖRTLÜ GANYAN oyunu başlayacaktır. 1400 mt.’lik kum pistte gerçekleştirilecek mücadelede; Özcan YILDIRIM ile start alacak olan 7 – HAMARAT günün ilk banko safkanı olarak önerimdir.

4. KOŞU: 9 EYLÜL KOŞUSU günün ilk önemli yarışı olup AÇIK A-2 mücadeledir. 1900 mt.’lik kum pistte yapılacak 4 ve Yukarı İngiliz atların katılacağı koşuda; Grubun kaliteli safkanı 1 – CEMCEM günün bir diğer banko ismi olarak önereceğim… İki bankom olan safkana da Özcan YILDIRIM biniyor bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya….

5. KOŞU: BALÇOVA KOŞUSU ise bir diğer önemli KV-6 yarışıdır. 3 Yaşlı İngiliz safkanların 1900 mt.’lik kum pistte gerçekleştirecekleri mücadelede; 1 – CAN DADAŞ ve 2 – GARAVAS ikilisi bu koşuda yeterli olacaktır.

6. KOŞU: 1200 mt.’lik kısa mesafeli kum pistte izleyeceğimiz günün son yarışında ise; 4 Yaşlı Arap atların HANDİKAP-15 mücadelesi ekranlara gelecektir. 1 – MÖSYÖSPARTAKÜS ve 2 – HARZEMŞAHLI ikilisinden birincilik bekliyorum.

 

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting